25. januar 2016

Toplotne črpalke- ugodna cena za najučinkovitejše ogrevanje vašega doma

Toplotne črpalke so energetsko varčne ogrevalne in hladilne naprave, ki s ceno primerno našemu žepu ne obremenjujejo okolja okrog nas. Cena toplotne črpalke je odvisna od različice in moči naprave, a ne glede na to ali iščemo toplotno črpalko za stanovanje ali poslovni prostor, vsaka naprava zagotavlja znatni prihranek. V zadnjih letih prodaja toplotnih črpalk za stanovanje in poslovne prostore narašča, saj se ljudje vse bolj odločajo za cenovno ugodno energijo prijazno okolju in ogrevanje s toplotno črpalko. Tako lahko izbirate med toplotno črpalko zrak voda in nakupom toplotne črpalke zrak zrak.
Čeprav je cena toplotne črpalke oziroma osnovni strošek, ki ga vložimo v nakup mogoče nekoliko višji v primerjavi z ostalimi sistemi, se zaradi cenovno ugodnega ogrevanja strošek kmalu povrne.

 

 

Toplotne črpalke za stanovanjeUgodna cena toplotne črpalke z EKO skladom

Ogrevanje s toplotno črpalko postaja iz leta v leto bolj priljubljeno, saj je dolgoročen prihranek lahko izjemno velik. Poleg tega pa EKO sklad vsakoletno nameni precejšni znesek vsem uporabnikom toplotna črpalka za stanovanje, kar olajša našo odločitev po bolj čisti energiji.
Cena vgradnje toplotne črpalke je za novogradnje precej nižja kot za starejše hiše zato je pametno, da začnete o tem razmišljati že povsem na začetku, ko se odločite za gradnjo novega poslopja.

 

 

Toplotna črpalka je za stanovanje odlična rešitev

Poleg ogrevanja, lahko uporabimo toplotno črpalko za tudi za ogrevanje sanitarne vode. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode poskrbi za neusahljiv vir tople vode.

 

 

Zakaj izbrati toplotne črpalke zrak zrak

Toplotne črpalke zrak zrak spadajo med najnovejša odkritja na področju ogrevanja in uporabljajo vsem dostopen vir energije, zrak. Toplotna črpalka zrak zrak je primerna za vsa območja naše države, saj nemoteno deluje ne glede na ekstremno mrzle temperature. Največja prednost toplotne črpalke zrak zrak je, da ne glede na ekstremno nizke zunanje temperature, še vedno prihranite dvakrat več energije z istim rezultatom ogrevanja. Poleg tega pa s postavljanjem omenjene toplotne črpalke za stanovanje ne potrebujemo posebnega poseganja v infrastrukturo pri montaži in je cena toplotne črpalke tudi zaradi enostavnega vzdrževanja med najbolj nizkimi.
Za ugodno ceno si priskrbite toplotno črpalko, ki bo ustrezala vašemu načinu življenja in obiščite Iblo.