18. marec 2016

Toplotna črpalka –varčuje z energijo, ogreva ekološko

Toplotna črpalka omogoča okolju prijazno ogrevanje. S toplotno črpalko ne le prihranite na energentih kot je recimo kurilno olje, pač pa z uporabo obnovljivih virov toplote iz okolice skrbite tudi za okolje in svoje zdravje. Toplotna črpalka med delovanjem v okolje namreč ne izpušča toplogrednih plinov in tako ne onesnažuje okolja.

 

 

Ogrevanje s toplotno črpalko je enostavno, ekonomično in ekološko

Subvencija za toplotno črpalko

V podjetju Iblo d.o.o. smo v zadnjih dvajsetih letih postali specializirani za ogrevanje objektov s toplotno črpalko, zato nam zaupajte in skupaj bomo našli ugodno rešitev za vaš dom. Ne veste kako deluje toplotna črpalka, vas zanima za koliko bi subvencija za toplotno črpalko zmanjšala ceno investicije? Obrnite se nas in izkušeni in usposobljeni strokovnjaki in monterji, vam bomo pomagali, da iz naše ponudbe izberete črpalko, ki izpolnjuje vaše želje, kakor tudi pogoje javnega razpisa za pridobitev subvencije. Ogrevanje s toplotno črpalko ne obremenjuje okolja, vgradnja je ugodna in enostavna, prav tako tudi sicer redko vzdrževanje, saj je material pri nas vedno cenovno dostopen in na zalogi. Če ste ekološko ozaveščeni, hkrati pa želite še prihraniti, je ogrevanje s toplotno črpalko prava rešitev za vas, poleg tega pa ponuja različne možnosti ogrevanja, tako z radiatorji kakor talnim gretjem.

 

 

Subvencija za toplotno črpalko

Dokazano je, da uporaba toplotne črpalke zmanjšuje emisije CO2. Odločitev za okolju prijazno ogrevanje, s finančno pomočjo podpira tudi Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad. Njihova subvencija za toplotno črpalko olajša vašo denarno investicijo. Čeprav na prvi pogled začetna investicija predstavlja večji denarni vložek, vam bo v okoli treh letih z zmanjšanimi stroški kurjave že povrnjena. Če vaša izbrana toplotna črpalka dosega standarde Eko sklada, pa vam pripada tudi subvencija za toplotno črpalko. Preverite našo ponudbo, vanjo je vključena hitachi toplotna črpalka, črpalke, ki uporabljajo različne vire toplote, lahko se odločite za črpalko z ali brez notranje enote. Subvencija za toplotno črpalko se dodeli za nakup toplotne črpalke, ne glede na to kateri vir uporablja, torej bodisi za črpalke tipa zemlja/voda, voda/voda ali zrak/voda. Ponudba je resnično bogata, vsaka toplotna črpalka iz našega kataloga, pa dosega najvišje standarde. Naš program si lahko ogledate na naši spletni strani, oddajte povpraševanje ali nas pokličite in že nasljednjo zimo ogrevajte naravi in zdravju prijazno.