Predsobe po meri | Dnevne sobe po meri po ugodni ceni

02. november 2022

Predsobe po meri so odlična rešitev v vsakem primeru, še posebej pa pridejo prav, če je razpoložljivi prostor, namenjen obuvanju in oblačenju pred odhodom od doma, majhen in utesnjen.

 

Predsoba je prostor, kamor vstopimo najprej, ko se vrnemo domov. Je tudi prvo, kar vidijo obiskovalci, ki se pojavijo na vratih. In, ker za vežo običajno nimamo na voljo veliko prostora, saj ga raje izkoristimo za dnevno sobo ali kateri drugi prostor, mora biti ta kar se da funkcionalno opremljena. Izkoristiti je treba vse kotičke in to preudarno ter z veliko mero dobrega okusa.

 

V podjetju Matis pohištvo d. o. o., že dolga leta skrbimo za lepe in urejene domove, saj imamo v svoji ponudbi kvalitetno in moderno pohištvo namenjeno različnim prostorom, tudi na opremo pisarn nismo pozabili. Z leti smo postali prepoznavni in ljudje se radi vračajo.

 

Veliko prednost smo si seveda pridobili z izdelavo pohištva po naročilu in tako izdelujemo tudi predsobe po meri. Omare za predsobo po meri, se lahko do potankosti prilegajo, izkoristijo vsak prosti kotiček, razpoložljiva mesta pa dopolnimo z različnimi policami in omaricami.


Stranke razveseljujemo z natančno izdelavo, hitrimi dobavnimi roki, kvalitetnimi materiali, široko in zanimivo paleto barv, s kvalitetnim in lepim pohištvom standardnih mer ter s predsobami po meri, kuhinjami, otroškimi ter mladinskimi sobami, kabineti in dnevnimi sobami po meri. Vse so prilagojene željam in potrebam strank, s katerimi funkcionalno izrabimo vsak kotiček, pri tem pa ohranimo estetsko vrednost prostora.

 

Predsobe po meri

 

Kako izberemo primerne omare za predsobo po meri?

 

Predsoba po meri mora biti narejena tako, da vam bo nudila veliko udobja in prostora za shranjevanje. Vključuje izdelavo in vgradnjo omare za predsobo po meri, omare za čevlje, klopi za obuvanje, prostor za shranjevanje ključev, predsobe po meri vključujejo tudi obešalne stene in ogledalo, kjer lahko preverite vaš videz tik pred odhodom iz stanovanja.

 

S pravilno izbranimi in razporejenimi elementi, bo predsoba po meri izdelana tako, da boste imeli zmeraj imeli vse na dosegu roke, lahko boste točno vedeli, kje shranjujete katere reči, hkrati pa bo to del stanovanja, ki bo zmeraj urejen in kljub vsemu dovolj prostoren. Izbirate lahko med številnimi barvnimi odtenki, tako da se bo predsoba po meri stilsko ujemala s preostalim stanovanjem.

 

Omare za predsobo po meri

 

Dnevne sobe po meri in vaših željah

 

Dnevna soba je namenjena druženju, sproščanju in preživljanju prostega časa, zato mora biti dobro zastavljena. To je najlažje doseči, če so dnevne sobe po meri izdelane in prilagojene stanovalcem. V vsakem primeru morajo nuditi udobje in biti varne, še posebej če so pri hiši tudi majhni otroci.

 

V velikih in manjših stanovanjih se v dnevni sobi shranjujejo različni osebni predmeti in druge stvari, prilagojene posamezni družini, zato morajo biti omare praktične, klubske mizice prilagojene razpoložljivemu prostoru, police pripravne za knjige in spominke…

 

Dnevne sobe po meri, vključujejo vgradne omare, mizice, omarice za televizijo, police za knjige in spominke, ki so lahko zaprte ali odprte, klubske mizice ter druge elemente, ki so potrebni, da je prostor prilagojen željam posameznika. Ker je mogoče izdelati vso pohištvo v dimenzijah, ki ustrezajo prostoru, je rezultat popolno ujemanje in izpolnitev praznih sten.

 

V naši ponudbi lahko izbirate med klasičnimi dnevnimi sobami, kjer je dovolj prostora za shranjevanje, ali pa modernimi izvedbami v minimalističnem stilu. Te so v zadnjih letih med najbolj priljubljenimi, saj ljudi prepričajo čiste, ravne in stroge linije, ki jih je mogoče prilagajati z različnimi dodatki in barvami sten.

 

Dnevne sobe po meri

 

Cena dnevne sobe po meri je denarnici prijazna

 

Cena dnevne sobe po meri je odvisna od števila omar in omaric, materiala, posebnih želja, vendar se v podjetju Matis trudimo, da nudimo izbiro manj in bolj zahtevnim strankam. Na voljo so vam različni in kakovostni materiali ter barvnimi odtenki, ki bodo v vas vzbudili občutek udobja in sproščenosti.


Cena dnevne sobe je torej ugodna, prav tako pa so plačilni pogoji prijazni in prilagojeni težkemu času, ki ga živimo. Dnevne sobe po meri izkazujejo individualnost, zato pustite domišljiji prosto pot in dovolite, da vam pomagamo uresničiti sanje.