05. januar 2016

Blagodejni učinki tajske masaže glave

 

1. Tajska masaža glave preprečuje glavobole.

 

Ena od glavnih koristi tajske masaže glave je izboljšana prekrvavitev, zato je zelo učinkovita, predvsem pa naravna alternativa protibolečinskim sredstvom, ko se soočate z glavobolom. Tajska masaža glave pa ne bo poskrbela zgolj za trenutno olajšanje bolečin in napetosti, ampak je učinkovita tudi na dolgi rok, saj zmanjšuje tako pogostost kot intenzivnost pojavljanja bolečin.

 

Tajska masaže glave2. Tajska masaža glave deluje antistresno.

 

Se utapljate v obveznostih, ki jim ni videti konca? So naglica, stres in hrup vaši stari znanci, s katerimi se srečujete vsakodnevno in ki vam počasi, a zanesljivo načenjajo zdravje? V tem primeru je skrajni čas, da storite nekaj koristnega za svoje zdravje in počutje ter si privoščite tajsko masažo glave, ki je znana po svojih antistresnih učinkih. Prepustite se rokam izkušenega maserja, ki bo znal poiskati in stimulirati prave točke, kar bo povzročilo, da bodo vaše misli končno nehale begati. Edini prisoten občutek bo le še občutek popolne sproščenosti …

 

3. Tajska masaža glave povečuje prožnost vratu in odpravlja bolečine.

 

Tajska masaža glave običajno zajema tudi masažo vratu, ki je pri večini ljudi eden od najbolj napetih delov telesa. Trd in boleč vrat pa pogosto vpliva na napetost celotnega telesa, zato je izjemno pomembno, da dosežemo sprostitev in odpravo bolečin. Delovanje tajske masaže glave in vratu tako ni zgolj lokalno, ampak predstavlja dober način za razbremenitev celotnega telesa, zato si jo je dobro privoščiti čim bolj pogosto.