17. julij 2015

Masaža – naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja

Redna masaža telesa pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečni. Osrednji del masaže je dotik, ki predstavlja sistematično glajenje, gnetenje in tolčenje posameznih mišičnih sklopov ali celega telesa. Dobra masaža pa ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje - v mišice in kosti. Spodbuja tudi pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje blagodejno tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.

Masaža blaži psihični, fizični in emocionalni stres ter sprosti mišično napetost celega telesa. Zakaj se torej ne bi na lastni koži prepričali o blagodejnih učinkih, ki jih prinaša redna masaža, in obiskali Salona tajske masaže Onzonthai Ljubljana? Poleg tajske masaže vas tam čakajo še številne druge: masaža za nosečnice, čokoladna masaža, antistresna masaža, masaža za pare …

 

Masaža za pare Onzonthai Ljubljana - odlična ideja za uživanje in razvajanje v dvoje

Masaža za pareNajlepše stvari se zgodijo v dvoje. Razvajajte svojega partnerja, povabite ga/jo na nepozabno masažo in vnesite v vaše partnerstvo svežo energijo. Masaža za pare ima dvakratni učinek. Izvaja se izvaja istočasno v istem prostoru na dveh masažnih mizah, partnerja pa se predajata razvajanju vrhunskih maserk v prijetnem, mirnem ambientu. Masaža za pare vas z različnimi tehnikami popelje v svet sprostitve in notranjega miru.

Povezava med partnerjema je najpomembnejši element uspešne zveze. Boljša kot je povezava med vama in več kot je izmenjave pozitivnih misli, namer in skupnih dejavnosti, večjo skupno moč premoreta in bolj sta lahko uspešna tudi posamič.

Sproščujoča masaža za pare je na voljo tudi v Salonu tajske masaže Onzonthai Ljubljana. Zato le pripeljite svojega partnerja in preživita romantičen večer v dvoje ob odlični masaži, v tajskem ambientu in sproščujoči glasbi. Na masažo v dvoje pa lahko povabite tudi svojo sestro, najboljšo prijateljico ali mamo.

 

Tradicionalna tajska masaža in ostale masaže v Salonu Onzonthai Ljubljana

Enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja zagotavlja tajska masaža Onzonthai Ljubljana. Tradicionalna tajska masaža se izvaja z različnimi terapevtskimi tehnikami in razteznimi vajami ter pritiski na energijske točke po telesu. Zelo različne tehnike masaže največkrat temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo.

Poleg tradicionalne je na voljo tudi tajska masaža z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči, z aloe vero, s 100% arganovo kremo in s kremo macadamia.

 

Vabljeni!