17. marec 2016

Pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu za svež in mladosten videz

Koža na obrazu je izpostavljena številnim obremenitvam, zato se na njej hitreje pokažejo znaki staranja. Koža izgubi sijaj in napetost, pojavijo se gubice in gube, kasneje tudi povešena in ohlapna koža. Zaradi pretiranega izpostavljanja soncu se lahko na koži pojavijo rjave lise, s staranjem pa obrazne mišice oslabijo, kar še dodatno postara poteze obraza.
K sreči lahko danes koži na različne, neagresivne in varne načine v veliki meri povrnemo zdravje in s tem tudi lepoto. Poleg kirurških obstajajo za pomlajevanje obraza tudi nekirurške metode. Z njimi pomlajujemo predvsem vrhnje plasti kože, tako da odstranimo pigmentne madeže, globoke pore, drobne brazgotine, gubice in gube, vplivamo pa lahko tudi na volumen obraza.
Kozmetični salon BM Ljubljana izvaja pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu z vrhunsko in inovativno ELOS tehnologijo, s katero lahko pomladimo in učvrstimo kožo tudi na telesu.

 

 

Pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu z ELOS tehnologijo - fotopomlajevanje

Fotopomlajevanje kože na obrazuKer so klasične kirurške metode za pomlajevanje obraza za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga, se vedno več ljudi odloča za eno najučinkovitejših tehnik glajenja gub - pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu z laserjem. Fotopomlajevanje obraza bo kožo obnovilo, pomladilo ter ji povrnilo sijoč in svež videz. Pacienti so po posegu videti tudi do deset let mlajši, prav toliko časa pa se kažejo rezultati.
Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije pri ELOS tehnologiji stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Pri pigmentnih nepravilnostih kože melanin absorbira RF in svetlobo, visoka temperatura uničuje melanosome, melaninske celice se zreducirajo in zmanjša se proizvodnja melanina. Fotopomlajevanje obraza povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo. Pri odpravljanju žilnih nepravilnosti je postopek podoben.


Fotopomlajevanje obraza traja dobre pol ure, gel iz aloe vere pa med postopkom zagotavlja vlaženje kože. Po samem postopku je koža rahlo pordela; drugih stranskih učinkov postopka običajno ni. Takoj lahko nadaljujete z vsakdanjimi aktivnostmi ter po želji nanesete ličila.
Število tretmajev obnavljanja kože z ELOS tehnologijo je odvisno od globine in vrste pigmentnih ter žilnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za želene rezultate potrebno od 3 do 5 tretmajev.

Si želite mladostnega videza? Privoščite si pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu brez operacij in kemijskih substanc. Privoščite si fotopomajevanje obraza z ELOS tehnologijo. Obiščite nas.