11. maj 2016

Nega suhe kože pri nas v skladu z najnovejšimi dognanji

Nego suhe kože in nego za rdečično kožo izvajamo skladu z najnovejšimi ugotovitvami stroke na tem področju. Naše osebje se namreč redno usposablja na mednarodnih srečanjih in seminarjih, tako da so naši postopki nege obraza vedno najsodobnejši, a kljub temu preizkušeni, uveljavljeni in zanesljivi. To je seveda velja tudi za nego suhe kože. Nega suhe kože je za nas pomembna, saj gre za enega najbolj pogostih stanj, ki jih v našem kozmetičnem salonu v Ljubljani pri negi obraza obravnavamo. Še posebej moramo biti previdni pri negi obraza po 40. letu starosti.

 

 

Nega suhe kože na obrazuNego suhe kože izvajamo le z naravnimi preparati

Vsak postopek nege kože na obrazu in nege dekolteja začnemo tako, da vam kožo najprej očistimo ne glede na to, ali gre za nego suhe kože ali denimo za nego za rdečično kožo. Nega kože na obrazu in nega dekolteja sta bistveno bolj učinkoviti, če s čiščenjem kože še dodatno ne obremenimo. Zato uporabljamo specialni gel in tudi druge preparate, ki na kožo delujejo blagodejno. Vedno se trudimo, da za nego kože na obrazu in nego dekolteja uporabljamo le naravne preparate. Slednje naše stranke izredno hvalijo, saj so res izvrstni. Če torej potrebujete najboljšo nego obraza v Ljubljani, vas vabimo, da se pri nas oglasite.

 

 

Nega kože na obrazu je zelo pomembna za vsakogar

Verjamemo, da je nega kože na obrazu pomembna za vsakogar: tako za ženske, kakor tudi za moške. Za ženske je pomembna tudi nega dekolteja, saj je dekolte pri ženskah podobno izpostavljen kot obraz. Ne glede na to, ali se boste pri nas odločili za nego dekolteja ali pa za nego suhe kože, vam zagotavljamo, da vas čaka vrhunska storitev v zelo prijetnem in sproščenem okolju. Naše stranke se v naš kozmetični salon vedno rade vrnejo, saj je pri nas vzdušje odlično. Pridite tudi vi in se prepričajte!