11. januar 2016

Redna in pravilna nega kože na obrazu ohranja njeno čvrstost

 

Nega in čiščenje kože na obrazuNega kože na obrazu je izjemno pomembna, saj je ravno koža na obrazu najbolj izpostavljena številnim obremenitvam. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce, ledeno mrzle zime ter stres in nepravilna prehrana kožo poškodujejo in kmalu se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža na obrazu izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha.
Osnovna nega kože na obrazu vključuje redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, t.i. piling za obraz, ročno masažo obraza ter nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki skrbijo za naraven in zdrav videz kože. Redno in temeljito čiščenje kože na obrazu je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Vsakodnevno čiščenje kože na obrazu zajema splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter tudi uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje kože na obrazu zajema uporabo mask in pilingov, mesečno pa je najbolje opraviti kar globinsko čiščenje kože na obrazu v kozmetičnem salonu.
V kozmetičnem salonu BM Studio so vam na voljo različne nege obraza, vsaka izmed njih pa je odvisna od stanja in tipa kože. V sklopu brezplačnega pregleda kože in svetovanja bomo določili vaš tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože, nato pa skupaj z vami naredili načrt za nego obraza. V našem kozmetičnem salonu nudimo številne negovalne tretmaje za vaš obraz, med njimi je tudi permanentni make up.

 

 

Nega kože na obrazu zmanjša tudi gube

Tako specialna kot intenzivna AHA nega kože na obrazu bo koristila vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj, obnovo in glajenje, saj ima dermatološka kozmetika Murad širok spekter delovanja. Koža na obrazu bo postala bolj gladka in mehka že po prvem tretmaju, gube na obrazu pa precej manj vidne. Gube na obrazu vzniknejo kot prepleten niz navidez nepovezanih dejavnikov. Nanje vplivajo nezavedna mimika, naravno staranje kože v kombinaciji z genetiko in preveč površne nege. Nezanemarljiv pa je tudi vpliv okoljskih dejavnikov.
Nega kože na obrazu traja uro in pol, pred izvajanjem pa jo prilagodimo vašemu tipu in stanju kože. Terapija je odlična priložnost za pripravo kože na vroče poletne mesece ali na posebne dogodke, zanjo pa se lahko odločite enkrat tedensko.

Redna in pravilna nega kože na obrazu ohranja čvrstost kože in ji vrača svež in mladosten videz. Zato nikar ne odlašajte in nas še danes pokličite za termin. Naj gube na obrazu postanejo preteklost.
Vabljeni.