21. oktober 2015

Fotopomlajevanje in radiofrekvenca obraza – zoperstavite se zobu časa!

 

Fotopomlajevanje in radiofrekvenca obraza sta postopka, s katerima si lahko povrnete mladosten videz brez operacije. Pomlajevanje obraza ni bilo še nikoli tako neboleče, varno in cenovno dostopno.

 

 


Fotopomlajevanje obraza z radiofrekvencoRadiofrekvenca obraza – nekirurški način pomlajevanja obraza

Napeta in sijoča koža na obrazu je nekakšen zaščitni znak mladosti, lepote, prekipevajoče energije in življenja. Z leti pa postaja koža neizogibno ohlapnejša, izgubljati začne svoj nekdanji lesk, pojavljati pa se že začnejo tudi prve gube. Čeprav gre pri vsem tem za naraven proces, pa ni treba, da ga sprejmete brez boja, kar pa ne pomeni, da vam svetujemo kirurški poseg, ki je pogosto precej tvegan, poleg tega pa tudi precejšen finančni zalogaj. Na voljo vam je namreč tudi povsem neinvazivna metoda pomlajevanja obraza, tako imenovana radiofrekvenca obraza, ki se izvaja kar v kozmetičnih salonih. Bistvo omenjenega postopka je, da radiofrekvenčna energija prodre v najgloblje plasti kože, kar povzroči tvorjenje kolagena. Prav kolagen pa je tista snov, ki odločilno vpliva na čvrstost in elastičnost kože, s tem pa preprečuje nastajanje gub. Poleg radioferkvence obraza postaja vse bolj priljubljena tudi radiofrekvenca vratu.

 


Fotopomlajevanje obraza

Glavni cilj fotopomlajevanja je prav tako povečana tvorba kolagena, posledično pa bolj napeta koža brez gubic. S pomočjo fotopomlajevanja pa se lahko obenem znebite tudi pigmentnih madežev, brazgotin in pretirano poudarjenih obraznih žilic. Postopek je povsem varen, poleg tega pa vam ne bo vzel veliko časa. Ena seansa fotopomlajevanja namreč traja le približno pol ure, za doseganje optimalnih rezultatov pa boste načeloma potrebovali od 3 do 5 obiskov. V našem kozmetičnem salonu v Ljubljani, lociranem za Bežigradom, za izvajanje metode fotopomlajevanja s posebnim laserjem poskrbijo naši izkušeni sodelavci z večletnimi izkušnjami na tem področju.

 

 

Dodatna »anti-age« ponudba v BM Studiu

Pomlajevanje obraza lahko zaključite s permanentnim make upom, ki vam je prav tako na voljo v našem kozmetičnem salonu v Ljubljani. Postopek bo skril drobne nepravilnosti in poudaril vaše prednosti. Zagotavljamo vam, da bo občutek na novo pridobljene samozavestni in zadovoljstva z lastnim videzom vreden vloženega časa in denarja.