21. oktober 2015

Permanentni make up v LjubljaniPermanentni make up – lepe ob vsaki priložnosti!

 

Permanentni make up ima številne prednosti, zato se zanj odloča vse več žensk. Ena pomembnejših je vsekakor velik prihranek časa, pa tudi dolgotrajna obstojnost – kar do treh let! Storitev, ki je skoraj povsem neboleča, se izvede v kozmetičnem salonu, prilagojena pa je vsaki posameznici posebej. Pred začetkom postopka je zato nujen posvet z izvajalko storitve, ki ji zaupajte svoje želje, ona pa vam bo na podlagi svojih izkušenj in vaših obraznih potez podala strokovne predloge. V BM Studiu vam ponujamo permanentni make up obrvi, oči ali ustnic, pri čemer uporabljamo le preizkušene in visokokakovostne materiale. Obiščite nas v našem kozmetičnem salonu (Ljubljana – Dunajska cesta 63) in se prepričajte o kvaliteti naših storitev. Poleg permanentnega make upa vam posebej priporočamo tudi fotopomlajevanje, ki daje izjemne rezultate.

 

 

Permanentni make up oči

Ne pravijo zaman, da so oči ogledalo duše. Pogosto so prav oči tisto, kar najprej opazimo pri sogovorniku, zato je prav, da jim posvetite posebno pozornost. Permanentni make up oči bo dodatno poudaril vaše naravne prednosti, kar bo gotovo povečalo vašo samozavest. Izbirate lahko med različnimi postopki, ki so del izdelave permanentnega make upa oči. Stranke se običajno odločijo za obrobo oči (na spodnji in/ali zgornji veki), permanentni make up oči pa lahko vključuje tudi trajno zgoščevanje in podaljševanje trepalnic.

 

 

Permanentni make up obrvi

Permanentni make up obrvi je primeren predvsem za osebe, ki jih narava ni obdarila z gostimi in pravilno oblikovanimi obrvmi. Prav neurejene, zredčene obrvi so namreč tiste, ki lahko skazijo še tako popoln videz obraza. Postopek izdelave permanentnega make upa obrvi se začne s pogovorom glede želene oblike in barve, ki mu sledi natančen zaris novih linij vaših obrvi. Permanentni make up se nato izdela z vrisovanjem dlačic na manjkajočih predelih. Postopek je zelo primeren tudi za tiste, ki se zaradi različnih zdravstvenih težav soočate z izpadanjem obrvi. Zagotavljamo vam, da bo prijazno in izkušeno osebje v našem kozmetičnem salonu v Ljubljani poskrbelo, da bo vaš novi videz karseda naraven.

 

 

Permanentni make up ustnic

Si želite polnih, zapeljivih ustnic, a za to niste pripravljene pod kirurški nož? Potem je permanentni make up ustnic prava rešitev za vas. S pomočjo permanentnega make upa ustnic ne boste dosegle le njihovega polnejšega videza, ampak je mogoče z omenjenim postopkom ustnicam povrniti pigment, ki so ga izgubile s staranjem, ali popraviti manjše nepravilnosti oblike ustnic. V primeru izpuščajev, posebej herpesa, je s permanentnim make upom ustnic bolje nekoliko počakati.