17. marec 2016

Trajno lasersko odstranjevanje dlakLasersko odstranjevanje dlak – ugodna cena postopka

Lasersko odstranjevanje dlak (cena postopka ugodna, o tem priča cenik) predstavlja enostavno in trajno rešitev za vse, ki se ne želite vsak dan znova mučiti z bolečim britjem in voskanjem. Kozmetični salon Ljubljana BM Studio, ki že desetletja izvaja različne negovalne tretmaje, med njimi je tudi nega obraza, je eden prvih ponudnikov IPL storitev z ELOS tehnologijo.
Lasersko odstranjevanje dlak (ugodna cena je prepričala že številne) z ELOS tehnologijo omogoča neboleče odstranjevanje nezaželenih dlačic, ne glede na to, kje na telesu se nahajajo. Postopek deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Cena je za lasersko odstranjevanje dlak z ELOS tehnologijo nekoliko višja v primerjavi z navadno depilacijo (o tem priča tudi pogled na cenik), vendar je trajno odstranjevanje dlak z laserjem učinkovitejše in dolgotrajnejše, saj poskrbi, da se po določenem številu tretmajev toplotno uničijo vsi mešički.
Trajno odstranjevanje dlak z laserjem (cenik na voljo na spletni strani) se lahko izvaja na vseh delih telesa, razen okrog oči. Postopek je učinkovit tudi pri svetlih in rdečih dlakah ter dlakah v fazi rasti na vseh tipih kože. Lasersko odstranjevanje dlak je vsekakor vredno svoje cene. Trajno odstranjevanje dlak z laserjem (za cenik nas lahko tudi pokličete ali obiščete) vam bo prihranilo tako čas kot denar, saj bodo britvice in vosek postali preteklost.

 

 

Depilacija s sladkorno pasto prinaša številne prednosti pred klasično depilacijo

EPILADERM depilacija s sladkorno pasto je ena najbolj naprednih odstranjevanj dlak nasploh. Dodatno podkrepljena z encimi pa depilacija s sladkorno pasto prinaša rezultate, ki se lahko primerjajo z najboljšimi IPL sistemi. Čeprav depilacija s sladkorno pasto morda traja nekoliko dlje od voskanja, je dosti manj boleča, rezultat − torej gladka koža, pa traja dlje − in to kjerkoli na telesu, tudi pod pazduhami, na preponah in intimnih predelih. Ker pasto nanašamo v nasprotni smeri rasti dlak, lahko sladkor v celoti objame dlačni mešiček in dlako tako izpuli s korenino, zato je rezultat zmanjšana poraščenost, počasnejša rast dlak, ki so tanke, šibke in se med rastjo ne vraščajo ter nenazadnje manj boleče odstranjevanje. Poleg tega se sladkor med nanašanjem zalepi le na odmrle celice povrhnjice, kar skoraj izniči možnost odrgnin in rdečice.

Lasersko odstranjevanje dlak, kot tudi depilacija s sladkorno pasto, prinaša trajno gladko in na dotik svileno kožo. Vas zanima cena? Preverite cenik storitev. Vabljeni.