09. junij 2015

Piling obraza in nega obraza cenik

Piling obraza vam v kozmetičnem salonu Nika izvedemo v okviru naravne nege obraza, cenik za vse storitve pa najdete na naši spletni strani. V tretma je vključena naravna kozmetika za obraz, ki postaja vedno bolj priljubljena, saj se veliko ljudi vrača h 'koreninam' in preizkuša proizvode, ki so sestavljeni iz zelišč in naravnih ekstraktov. Naravna kozmetika za obraz je zelo pomembna zaradi pridelave, ki je organska in ekološka. Pridelana je s kolobarjenjem, torej naravi prijaznim obdelovanjem zemlje. Za prave naravne izdelke je podeljen certifikat ILCSI.

 

Organska kozmetika za piling obraza ima številne prednosti

Naravna kozmetika za obraz s certifikatom ILCSI zagotavlja:

  • da je kozmetika pridelana na kontroliranem področju,
  • da ni bila testirana na živalih,
  • da ne vsebuje sintetičnih sestavin (zgolj določeni konzervanski zaradi mikrobiološke varnosti),
  • da ni pridelana iz sestavin s povečano radioaktivnostjo.

 

Poleg tega kozmetika s tem certifikatom zagotavlja optimalno pridelane sestavine, ki vam zagotavljajo tudi največjo vsebnost viatminov in mineralov, ki jih nega kože okrog oči in po obrazu potrebuje.

 

Piling obrazaNega obraza cenik in glajenje gubic

V salonu Nika vam nudimo tudi pomlajevanje obraza – piling obraza, ki je del tretmaja nega obraza. Cenik najdete na spletni strani pod zavihkom 'nega obraza cenik'. Lahko pa si nego obraza izvedete tudi sami doma, za kar vam ponujamo nekaj nasvetov. Koža mora biti čista, zaščitena pred sončno svetlobo in zahteva jutranjo in večerno nego. Zjutraj je potrebno očititi obraz z mlačno vodo, kremnim gelom za čiščenje obraza in tonikom, nato pa na obraz nanesite vlažilno ali dnevno kremo, ki je po možnosti naravna kozmetika za obraz. Zvečer je postopek enak, s tem, da je priporočen del nege tudi piling obraza, s čimer odstranite mrtve celice kože in poskrbite za zdrav videz kože.

 

Poleg pilinga obraza tudi lasersko glajenje gubic

Ni pa piling obraza edina možnost, ki jo v našem salonu lahko izkoristite za bolj svež in zdrav videz kože. Nudimo vam tudi glajenje gub z laserjem, ki je izredno varna in učinkovita metoda, s katero svoji koži daste videz vsaj deset let mlajše kože. Za čvrsto in gladko kožo torej razmislite tudi o tej možnosti. Glavna stvar, ki jo lahko pri negi svoje kože spremenite že danes, pa je uporaba naravne kozmetike za obraz.