05. maj 2016

Cenik kozmetičnega salona pri nas stranke zadovolji

Cenik kozmetičnega salona je v današnjem času, ko vsi govorijo o gospodarski krizi in ko je na pohodu velika draginja, prav tako pomemben kot katerikoli drugi cenik. Kozmetični salon Nika se zato trudi, da so naše stranke zadovoljne tudi s cenami. Cenik našega kozmetičnega salona je tako najboljši dokaz, da ob obisku pri nas sklenete dober posel. Za svoj denar namreč dobite največ. Naše stranke se zato z veseljem vračajo v naš kozmetični salon. Cenik pa seveda ni najpomembnejša zadeva: pri nas stranke cenijo našo vrhunsko storitev, prijazen odnos in seveda našo odlično ekološko kozmetiko, ki je naravna kozmetika s certifikatom. Poleg naše naravne kozmetike za obraz in telo, ki je seveda organska kozmetika, vam nudimo tudi brazilsko depilacijo, kot je denimo depilacija hrbta.

 

 

Cenik naravne kozmetike s certifikatomCenik kozmetičnega salona je le prvi element zadovoljstva

Pri nas je prvi vtis, ki ga stranka dobi z ogledom cenik kozmetičnega salona odličen. Še boljši pa je vtis strank, ko jim pojasnimo, kakšno ekološko kozmetiko uporabljamo. Težava marsikatere naravne kozmetike za obraz in telo oziroma organske kozmetike je namreč v tem, da tovrstna kozmetika še vedno ne pomeni tega, da je uporabnik varen pred najrazličnejšimi možnimi alergijami. Naša ekološka kozmetika pa je naravna kozmetika s certifikatom. Naravna kozmetika s certifikatom pomeni to, da so sestavine, iz katerih je kozmetika sestavljena pridelane brez sintetičnih gnojil ali pesticidov. To pomeni, da vaše kože tovrstne sestavine ne bodo obremenile, saj jih izdelki na vsebujejo.

 

 

Naravna kozmetika s certifikatom pomeni popolno varnost

Dobrobit naših strank nam res veliko pomeni, zato se trudimo, da jim nudimo le najboljše. Uporabljamo le vrhunsko ekološko kozmetiko, saj je le takšna varna in da najboljše rezultate. Naša ekološka kozmetika je zato naravna kozmetika s certifikatom. To pomeni, da ta kozmetika ni bila testirana na živalih, da ne vsebuje nobenih umetnih snovi niti posredno, da ne vsebuje radioaktivnih sestavin in da je bila pridelana na kontroliranem področju.