09. julij 2015

Kaj je brazilska depilacija – odstranjevanje dlačic

Če se sprašujete kaj je brazilska depilacija in kje bi jo lahko prejeli, je vaš odgovor kozmetični salon Nika. Nudimo vam odstranjevanje dlačic praktično na vsakem delu telesa. Kaj je brazilska depilacija? To je ženska depilacija bikini predela, ki se jo izvaja z voskom brez trakov, kar omogoči, da koža po tem ni razdražena. Na enak način se izvaja depilacija obraza in depilacijo pazduhe, kjer je koža bolj nežna in občutljiva. Poleg teh pa vam nudimo odstranjevanje dlačic:

Kaj je brazilska depilacija
Kaj je brazilska depilacija?

Poleg klasične depilacije vam v kozmetičnem salonu Nika nudimo tudi lasersko depilacijo. Na voljo pa vam je tudi intimna ženska depilacija, dobro poznana kot brazilska, pri kateri odstranjujemo vse dlačice z venerinega hribčka, sramnih ustnic in bikini predela. Razlika med klasično in brazilsko depilacijo je v tem, da depilacija brazil odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu in ne zgolj na bikini predelu. Takšna ženska depilacija danes ni več tabu, saj je depiliranje intimnih predelov postalo že rutina, poleg tega pa takšno odstranjevanje dlačic prinaša številne prednosti. Zagotavlja namreč higieno ter brezskrbne dni brez britja do naslednje ženske depilacije. Ko smo pojasnili kaj je brazilska depilacija, lahko povemo še na kakšen način se izvaja.

 

Ženska depilacijaŽenska depilacija z voskom ali smolo

Brazilsko depilacijo izvajamo z voskom ali smolo, ki jo s trakovi s hitrimi gibi odstranimo v nasprotno smer dlačic. Gre za trajno odstranjevanje dlak, koža pa je po tej depilaciji mehka, saj vosek vsebuje med, ki na kožo deluje pomirjujoče. Brazilska depilacija doma ni priporočljiva, saj jo je potrebno pravilno izvesti, da ni boleča. Pri nas običajno traja od dvajset do petištirideset minut na dlačicah, ki so dolge dva do tri milimetre. Če še ne veste, kaj je prava brazilska depilacija, se oglasite v našem kozmetičnem salonu Nika, kjer vam jo opravimo ugodno in strokovno. Nudimo pa vam še številne druge storitve in vam svetujemo. Zato se obrnite na nas, če vas mučijo vprašanja kot je: 'Kaj je brazilska depilacija?'. Vabljeni.