14. december 2015

Lasersko odstranjevanje dlačic - trajno odstranjevanje dlak

Trajno lasersko odstranjevanje dlakAli se še vedno vsak dan mučite z bolečim britjem in voskanjem, po katerem je vaša koža pekoča in srbeča? Zakaj ne bi raje obiskali Kozmetični salon Nika, kjer vam je na voljo enostavna in trajna rešitev – lasersko odstranjevanje dlačic z Elos tehnologijo. Elos tehnologija omogoča trajno odstranjevanje nezaželenih dlak in dlačic ne glede na to, kje na telesu se nahajajo.
Lasersko odstranjevanje dlačic deluje na principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Ker se po določenem številu tretmajev uničijo vsi mešički, je lasersko odstranjevanje dlačic v primerjavi z navadno depilacijo učinkovitejša in dolgotrajnejša rešitev.
Seveda pa se lahko odločite tudi za klasično depilacijo. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so te dolge pol centimetra, saj lahko le tako zagotovimo dobro depilacijo. Na voljo so sicer različne vrste smol oz. voskov za depilacijo, prav tako so različni tudi trakovi. V kozmetičnem salonu Nika za vas opravimo več vrst depilacij: na obrazu, nogah, rokah in hrbtu, pod pazduhami, pa tudi na bikini predelu.

 

 

Laserska depilacija rok, nog, hrbta, obraza, pod pazduho in intimnih predelov

Trajno odstranjevanje dlak in dlačic z laserjem se lahko izvaja na vseh delih telesa, razen okrog oči. Učinkovita je tudi pri svetlih in rdečih dlakah ter dlakah v fazi rasti na vseh tipih kože. Depilacija rok in pod pazduho z lasersko tehnologijo nam ponuja možnost dolgotrajne svilene občutke. Prihranili boste tudi čas in denar, saj bodo britvice in vosek postali preteklost.
Izredno priljubljena, tako pri ženskah kot pri moških, je laserska brazilska bikini depilacija, saj pripomore k samozavesti. Lasersko odstranjevanje dlačic na intimnih predelih pa prinaša še številne druge prednosti, zlasti pa mehko, gladko in nežno kožo brez dražečega občutka in vraščenih dlak.

 

 

Jesen najboljši čas za trajno odstranjevanje dlak

Ker se lasersko odstranjevanje dlačic ne izvaja na predhodno zagoreli koži, je najbolj primeren čas za tovrstno trajno odstranjevanje dlak in dlačic jeseni, tretmaji pa nato potekajo skozi vso zimo. Dlake rastejo v treh fazah, zato je treba postopek ponoviti. Navadno je potrebnih 5 do 6 tretmajev. Tretma običajno traja manj kot pol ure, sam postopek pa praviloma ni boleč. Varen in neboleč učinek pri odstranjevanju dlak omogoča aktivno hlajenje kožne površine.

Za popolnoma gladko in na dotik svileno kožo izberite lasersko odstranjevanje dlačic. Obiščite nas. Vabljeni.