21. januar 2016

Permanentno podaljševanje trepalnic za sanjski izgled oči

Permanentno podaljševanje trepalnicPermanentno podaljševanje trepalnic je ena izmed najboljših stvari, ki jih lahko naredite za lep izgled vašega obraza. Permanentno podaljševanje trepalnic izvedemo tako, da vsako posamezno svileno trepalnico nalepimo na eno vašo naravno trepalnico, ali pa nanjo nalepimo kar šopek teh svilenih trepalnic. Podaljšane trepalnice ne povzročajo alergij ali drugih zdravstvenih težav tudi v primeru, če imate občutljive oči, saj uporabljamo povsem varno in testirano lepilo. Permanentno podaljševanje trepalnic je tako povsem varno. Priporočljivo je, da svilene trepalnice zamenjamo vsaj vsake štiri mesece. Čeprav je obstojnost podaljšanih trepalnic res zelo dolga, pa je naraven proces našega telesa tak, da nam naše naravne trepalnice izpadajo, zato je dobro postopek dopolnjevati vsake štiri tedne. Če se pri nas odločite za podaljševanje trepalnic Luxuslashes, vam bomo seveda zaupali tudi podrobna navodila za nego podaljšanih trepalnic.

 


Permanentno podaljševanje trepalnic za popoln pogled

Če se odločite za permanentno podaljševanje trepalnic, vam maskare ne bo več potrebno uporabljati, saj so umetne trepalnice črne in sijoče. Za dolgo obstojnost podaljšanih trepalnic je po postopku podaljševanja trepalnic Luxuslashes pomembna tudi pravilna nega podaljšanih trepalnic.

 


Nega podaljšanih trepalnic je razmeroma enostavna

Za popolno zadovoljstvo in dolgo obstojnost podaljšanih trepalnic je pomembno, da se držite enostavnih navodil nege podaljšanih trepalnic. Pomembno je, da svilenih trepalnic v prvih 24 urah po postopku ne zmočite, saj je potrebno poskrbeti, da se lepilo optimalno posuši. Prav tako ni dobro tuširanje z vročo vodo ali obisk savne v prvih 48 urah po posegu. Trepalnic ne vlecite, ne drgnite in ne uporabljajte klešč za krivljenje trepalnic, saj so te že same po sebi ukrivljene. Za nego podaljšanih trepalnic uporabljajte le naša čistila, ki so jim prilagojena. Na tak način boste zagotovili dolgo obstojnost podaljšanih trepalnic in s postopkom permanentnega podaljševanja trepalnic boste zagotovo zadovoljni. Dolgo obstojnost podaljšanih trepalnic zagotavljajo tudi naše bogate izkušnje: posege opravljamo že dolgih 34 let.