21. januar 2016

Postopek podaljševanja trepalnicUmetne trepalnice za lepši izgled vašega obraza

Umetne trepalnice so lepše, daljše in gostejše kot naravne. Ker so umetne trepalnice tako čudovito črne in sijoče, maskare v bistvu sploh ne potrebujete več. Izvajamo permanentno podaljševanje trepalnic, kar pomeni, da je postopek smiselno dopolnjevati kvečjemu vsak štiri tedne zaradi naravnega izpadanja naravnih trepalnic, medtem ko je potrebno umetne trepalnice v celoti zamenjati šele po štirih mesecih. Podaljšane trepalnice so varne tudi za tiste z občutljivimi očmi in lečami, saj uporabljamo le preizkušena in varna lepila. Postopek podaljševanja trepalnic v našem kozmetičnem salonu izvedemo tako, da vam na vsak vašo naravno trepalnico zalepimo eno ali pa kar cel šopek svilenih trepalnic. Postopek podaljševanja trepalnic vam tako omogoči, da so vaše podaljšane trepalnice tudi lepše in gostejše.

 


Umetne trepalnice za čudovito lepoto vašega pogleda

V našem kozmetičnem salonu že 34 let razveseljujemo naše zveste stranke z odličnimi strokovnimi postopki, s pomočjo katerih naši obiskovalci najdejo pot do zdravja in lepote. Naše rešitve za nego in olepševanje telesa so izvrstne. Takšne so tudi naše umetne trepalnice, nad katerimi boste zagotovo navdušeni. Podaljšane trepalnice lahko tudi podarite ženi, prijateljici ali znanki v obliki ličnega darilnega bona. V naši Hiši lepote se ji bomo posvetili in jo razvajali na najrazličnejše načine, če se boste vi tako odločili.

 


Postopek podaljševanja trepalnic je enostaven

Postopek podaljševanja trepalnic izvajamo na strokoven in telesu prijazen način. Nanos umetnih trepalnic je tako popolnoma neboleč in ne pušča neprijetnih posledic. Da boste s svojimi novimi podaljšanimi trepalnicami povsem zadovoljni, vam predamo tudi navodila za nego podaljšanih trepalnic. Kombinacija našega postopka podaljševanja trepalnic in zelo enostavne nege s podaljšanimi trepalnicami doseže svoj cilj: izpostavljanje oziroma poudarjanje vaše naravne lepote. Z lepimi očmi je namreč obraz še posebej sijoč. Vabimo vas, da si privoščite vrhunsko nego in razvajanje, saj si ju zaslužite. V naši Hiši lepote vas že gostoljubno pričakujemo.