16. december 2015

Umetne trepalnice so najboljše zaveznice vsake ženske

Umetne trepalnice so popolna izbira, saj omogočajo, da ste urejeni v hipu. Oči so ena prvih stvari, ki jih opazimo na človeku. Očesni stik pove vse tisto, česar besede ne morejo. O magičnih očeh je napisana tisoč in ena ljubezenska pesem. Umetne trepalnice lahko vaše oči naredijo še bolj privlačne in atraktivne, da te resnično postanejo vaše najmočnejše orožje.

Če si želite, da bi imeli lepe trepalnice vsak dan, vam željo zlahka izpolnimo v salonu za podaljševanje trepalnic v Ljubljani.

 

Podaljševanje trepalnic prihrani čas

Podaljševanje trepalnic ni postalo modni trend brez razloga. Z umetnimi trepalnicami pozabite na jutranje nezgode z razmazano maskaro, ki se zgodi ravno takrat, ko se vam najbolj mudi. Pozabite na zmedenost zaradi poplave različnih vrst maskar in njihovo dolgotrajno odstranjevanje, ko bi že zdavnaj radi odšli v zavetje tople postelje. Odločite se za permanentne trepalnice v enem izmed salonov za podaljševanje trepalnic. Ljubljana ponuja številne možnosti, a v našem salonu vas pričakujejo najboljši strokovnjaki s področja podaljševanja trepalnic.

 

Umetne trepalnice so različnih oblik in velikosti

Permanentne umetne trepalnicePodaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki traja približno dve uri. Za popolnoma naraven videz trepalnic uporabljamo sintetične dlačice, ki se nanašajo na zgornjo veko s posebnim lepilom. Na izbiro imate različne dolžine in oblike umetnih trepalnic

Da bo odločitev lažja, bodo poskrbeli naši izkušeni strokovnjaki v salonu za podaljševanje trepalnic v Ljubljani. Ti vam bodo znali svetovati v skladu z vašimi željami. Trepalnice bodo trajale in trajale, a podobno kot lasje, imajo tudi vaše trepalnice cikel obnavljanja in rasti. Ta je odvisen od posameznice, večinoma pa traja dva meseca. Ko odpade vaša naravna trepalnica, odpade tudi permanentna trepalnica. Ne skrbite, nikoli ne odpadejo vse trepalnice na enkrat, ampak le kakšna na dan. 

 

Najbolj varno podaljševanje trepalnic v Ljubljani

Ko se odločite za umetne trepalnice, na prvo mesto postavite varnost. Nepravilno podaljševanje trepalnic lahko ima neželene posledice, na primer alergije, ki se pojavijo, če so materiali nekakovostni. V salonu za podaljševanje trepalnic v Ljubljani jamčimo za uporabo najboljših materialov, naši strokovnjaki imajo mednarodno priznane licence za izdelavo umetnih trepalnic, zato se brez skrbi prepustite njihovim spretnim rokam. Poskrbeli bomo, da se boste ob odhodu počutili zares posebno in vsak dan očarali z glamuroznim pogledom.