12. februar 2016

Podaljševanje trepalnic Luxuslashes za večjo obstojnost podaljšanih trepalnic

Podaljševanje in obstojnost trepalnicPodaljševanje trepalnic je postopek, ki ga izvajamo tudi v Hiši lepote Porenta Ljubljana. Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, nove trepalnice so izredno lahke in mehke. Pri lepljenju se testirano in varno lepilo ne dotika vaše kože, zato je podaljševanje trepalnic Luxuslashes primerno tudi za tiste z bolj občutljivimi očmi in lečami.
Podaljševanje trepalnic Luxuslashes izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pogovor vključuje tudi nasvete o tem, kakšna nega bo zagotovila večjo obstojnost podaljšanih trepalnic in zadovoljstvo ob nošenju umetnih trepalnic.
Na podaljševanje trepalnic morate priti nenaličene, da ne izgubljamo časa z odstranjevanjem ličil. Svetujemo vam, da ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up. Uporabnicam kontaktnih leč svetujemo tudi, da pred tretmajem odstranijo leče iz oči. Postopek podaljševanja je popolnoma neboleč in traja približno dve uri. Ker je za postopek treba zapreti oči, večina strank na kozmetični mizi ob prijetni glasbi tudi zaspi.

 

 

Nega podaljšanih trepalnic po nanosu ključna za njihovo obstojnost

Nega podaljšanih trepalnic je prvi dve uri po nanosu ključna za njihovo dolgotrajno obstojnost. Toplo vam priporočamo, da se v prvih dveh urah izogibate močni pari in vlagi ter na trepalnice ne nanašate ničesar. Poskrbite, da bodo vaše trepalnice na suhem. Po preteku dveh ur je pomembno, da se izogibate vsem izdelkom na oljni osnovi in da s svojimi trepalnicami ravnate nežno ter da jih redno čistite. Luxuslashes umetne trepalnice so obstojne na vodo, pot in sloze. Nega podaljšanih trepalnic naj kasneje vključuje uporabo kakovostnih izdelkov. Za večjo obstojnost podaljšanih trepalnic uporabite serum – enkrat do dvakrat na dan. Maskare sicer ne boste več potrebovali, kljub temu pa jo lahko še vedno uporabite samo na konicah trepalnic (in ne na korenu). Predvsem pa vam svetujemo, da se izogibate dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, saj vam lahko trepalnica tudi odpade.
Če se boste držali navodil, bodo umetne trepalnice izpolnile vaša pričakovanja. Ostale bodo dolge, čvrsto pritrjene, pravilna nega podaljšanih trepalnic bo ohranila tudi njihovo mehkobo in lesk. Zakaj nas torej ne bi obiskali in se odločili za podaljševanje trepalnic Luxuslashes?

Vabljeni.