01. julij 2015

Peči na plin imajo številne primerjalne prednosti

Peči na plin so zelo varčne in ekološke, saj ne onesnažujejo okolja podobno, kot je to pri toplotni črpalki za ogrevanje sanitarne vode. Peči na plin omogočajo poceni ogrevanje v kombinaciji z bojlerji za vodo, ki so namenjeni ogrevanju sanitarne vode. Za še bolj ekonomično ogrevanje vam priporočamo vgradnjo termostatskih ventilov Danfoss.

 

Peči na plin so majhne, ekonomične in enostavne

Ker so peči na plin majhne, ne potrebujejo veliko prostora za vgradnjo. Pravzaprav jih je mogoče inštalirati že v manjšo kopalnico. Ker ne potrebujejo zalogovnika, so poceni investicija za ogrevanje. Seveda je mogoče na njih priključiti tudi bojler za vodo, tako da peč na plin poleg celotne hiše oziroma radiatorjev ogreva tudi sanitarno vodo. Vaše poceni ogrevanje s plinom pa bo še cenejše, če boste na svoje radiatorje vgradili termostatske ventile Danfoss.

 

Peči na plin ugodno v Na pot

 

Plin predstavlja ekološko sprejemljivo in poceni ogrevanje

Plin pri izgorevanju nima ne vonja ne dima: zaradi lažjega zaznavanja ga morajo iz varnostnih razlogov celo odišaviti. Pri izgorevanju sprošča le zelo majhne emisije ogljikovega dioksida, zato je ekološko zelo sprejemljiv način kurjave. V primerjavi z ogrevanjem na elektriko ali pečjo za centralno na drva je peč na plin gotovo zelo čista metoda ogrevanja. Seveda jo lahko po želji kombinirate tudi s toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode, če ste se odločili, da vaša plinska peč ne bo ogrevala bojlerja za vodo. Tako pridobite vsestransko ekološko in poceni ogrevanje sanitarne vode in hiše.

 

Bojlerji za vodo vseh vrst ugodno v trgovini Na pot

V trgovini Na pot prodajamo vse v zvezi s kopalniško opremo, ogrevanjem in vodovodno napeljavo. Pri nas je na razpolago obširen nabor naprav, kot so denimo bojlerji za vodo, raznih proizvajalcev v različnih cenovnih rangih. Verjamemo, da vam lahko ponudimo najugodnejše strokovne rešitve za vašo centralno kurjavo, ogrevanje sanitarne vode, vodovod in kopalnice. Pridite in se prepričajte.