16. november 2015

Kombinirani bojlerji za sanitarno vodoKombinirani bojlerji za sanitarno vodo

Kombinirani bojlerji so nadgradnja pogostejših električnih bojlerjev in redkejših plinskih bojlerjev. Kombiniran bojler za centralno je vedno pogostejša izbira, saj je bojler za sanitarno vodo zelo velik porabnik in je vsak prihranek več kot dobrodošel. Plinski bojler za sanitarno vodo je pri nas še vedno manj pogosta odločitev, čeprav se tudi zanj odloča vedno več ljudi – medtem ko kombinirani bojlerji predstavljajo odlično izbiro in so zato tudi najbolj varčni in funkcionalni. Pri odločitvi, kakšni bojlerji za vodo so najboljši za vas in vaše gospodinjstvo, se posvetujte tudi z našimi strokovnjaki, ki dobro poznajo prednosti in slabosti različnih možnosti.

 


Plinski in električni bojlerji za vodo

Kombinirani bojlerji povezujejo dve različici in vam omogočajo, da izkoristite najboljše lastnosti, ki jih ima posamezen bojler za sanitarno vodo. Plinski bojler za vodo je lahko namenjen le sanitarno vodo, lahko pa se uporablja tudi za ogrevanje. Najboljša lastnost je, da imajo zelo velik izkoristek. Električni pretočni bojler za sanitarno vodo zelo hitro segreje manjše količine vode, akumulacijski pa je namenjen segrevanju večjih količin vode. Kombinirani bojlerji so vam na voljo tudi v trgovini Na pot, kjer lahko kupite tudi keramične ploščice za kopalnice, opremo za kopalnice, vse za ogrevanje, vodovodno napeljavo in še marsikaj.

 

 

Kombinirani bojlerji v podjetju Na pot

V podjetju Na pot so vam na voljo različni bojlerji za vodo, lahko izbirate med kombiniranimi bojlerji vrhunskih proizvajalcev in si tako zagotovite, da bo vaš bojler za sanitarno vodo ( npr. plinski bojler za sanitarno vodo, kombiniran bojler za centralno) dobro in s čim manj stroški opravljal svojo nalogo vrsto let. V podjetju Na pot vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri in se prilagodili vašim željam. Vse, kar morate storiti, je, da se obrnete na nas po telefonu, po elektronski pošti ali pa kar osebno – kakor vam pač ustreza. Mi pa bomo med bojlerji različnih proizvajalcev poiskali najboljšega za vas.