01. junij 2015

Nekirurški lifting obraza za vidno bolj sijočo in napeto kožo

Nekirurški lifting obraza je le ena izmed številnih učinkovitih metod glajenja gub in pomlajevanja obraza, ki jih izvajamo v naših kozmetičnih salonih Lassana. Vse več ljudi, tako ženskih kot tudi moških, se odloča za nekirurško pomlajevanje kože, saj tako poskrbimo za dolgotrajno bolj napeto kožo na obrazu ter za odstranjevanje brazgotin, kapilar in drugih pigmentnih znamenj. Prav tako bo vaša koža na obrazu vidno bolj zdrava, njena tekstura pa bo po končanem tretmaju nekirurškega liftinga obraza znatno izboljšana. Za doseganje maksimalnih rezultatov je posamezen postopek pomlajevanja obraza potrebno nekajkrat ponoviti, sam proces glajenja gub pa je povsem neboleč ter zdravju neškodljiv.

 

Nekirurški lifting obraza v LassaniGlajenje gub z učinkovito ELOS tehnologijo

Če se želite odločiti za nekirurško pomlajevanje kože, je ena izmed možnosti tudi mezoterapija z mikro-iglami. S pomočjo takšne vrste pomlajevanja obraza vaši koži povrnemo vse potrebne hranilne snovi, ki spodbujajo nastanek kolagena ter globinsko obnovo celic. Po zaključeni mezoterapiji z mikro-iglami bo vaša koža bolj vlažna in elastična, hkrati pa bodo izginile tudi površinske gube na čelu ter na drugih problematičnih predelih obraza. Sam proces glajenja gub je povsem varen, po končanem tretmaju pa se pojavi le rahla kratkotrajna rdečica. V primeru, da imate dodatna vprašanja glede nekirurškega liftinga obraza ter drugih tehnik glajenja gub pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo dodatno svetovali pri izbiri primerne metode pomlajevanja za vaš tip kože!

 

Nekirurško pomlajevanje s pomočjo liftinga obraza

V naših Lassaninih salonih med drugim izvajamo tudi nekirurški lifting obraza s pomočjo učinkovite ELOS toplotne tehnologije za doseganje maksimalnih učinkov fotopomlajevanja. ELOS tretmaje za odstranjevanje gub z laserjem lahko izvajamo na obrazu, vratu in rokah, poleg vidno bolj gladke in prožne kože pa tako hitro in enostavno poskrbimo tudi za odstranjevanje kapilar, pigmentacij ter drugih nezaželenih znamenj na obrazu. Privoščite si torej lasersko pomlajevanje obraza za izjemno ugodno ceno ter si povrnite svoj mladosti videz! Nekirurški lifting obraza je nenazadnje povsem zdravju prijazen ter vam zagotavlja vidne in dolgotrajne rezultate.