09. oktober 2015

Nega obraza - cenik storitev priča o ugodnih cenah

Redna, temeljita in predvsem pravilna nega obraza je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Naša koža na obrazu je namreč vsakodnevno izpostavljena različnim spremembam v okolju, tako onesnaženosti zraka kot tudi vremenskim vplivom, ki kožo lahko poškodujejo in povzročijo pojav vidne žilice, pigmentnih nepravilnosti, povečanih por, gub in gubic.


Nega obraza je v Kozmetičnem salonu Nika odvisna od stanja in tipa kože. Ta je še posebej pomemben za pravilno oblikovanje nege obraza, saj je prirojen in nanj skoraj ne moremo vplivati. Odvisen je od zgradbe kože in aktivnosti kožnih žlez. Nega obraza (cenik najdete na naši spletni strani) v Kozmetičnem salonu Nika vključuje naslednje storitve:

  • naravna nega obraza;
  • klasična nega obraza in dekolteja;
  • nega obraza s pekočo papriko;
  • posebna nega okrog oči in
  • fotopomlajevanje obraza.

 

Klasična nega obraza in dekolteja se začne s čiščenjem kože. Čiščenje kože lahko razdelimo na dnevno čiščenje, kamor bi lahko prišteli splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter celo uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje pomeni uporabo mask in pilingov, globinsko čiščenje obraza pa je najbolje opraviti mesečno in to kar v kozmetičnem salonu.


Čiščenju kože sledi ročna masaža obraza, nazadnje pa se na obraz nanese negovalna maska, ki vsebuje hranljive in vitaminske dodatke, potrebne za naraven in zdrav videz kože.

 


FotopomlajevanjeFotopomlajevanje obraza za ponovno svežo in čvrsto kožo

Vaši koži na obrazu pa lahko gladkost in svežino povrnemo tudi s fotopomlajevanjem. V Kozmetičnem salonu Nika pri tem uporabljamo vrhunsko ELOS tehnologijo, s katero dosežemo fotopomlajevanje obraza brez operacij in kemičnih substanc. Hitro in varno do ponovno sveže in čvrste kože.


Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije pri ELOS tehnologiji stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Kolagenska vlakna se med segrevanjem ločijo in tako naredijo prostor za novi kolagen. Fotopomlajevanje obraza dolgoročno zagotavlja učinek gladke kože – globoke gube na obrazu so vidno manjše, majhne gubice pa so popolnoma odstranjene.


Fotopomlajevanje obraza pa bo odstranilo tudi vse nepravilnosti na koži: od starostnih in sončnih peg, aken, žilic pa vse do znamenj in brazgotin.

 

Vas zanima, koliko stane nega obraza? Cenik storitev lahko preverite na naši spletni strani. Ob pogledu na cenik se boste lahko prepričali, kako ugodna je lahko nega obraza. Za cenik nas lahko tudi pokličete. Zato nikar ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin.
Vabljeni!