09. junij 2015

Pomlajevanje in lifting obraza izbriše vaše gube na čelu

Pomlajevanje obraza boste zlahka dosegli v frizerskem salonu Lassana, kjer poleg frizerskih storitev, ličenja, manikure, pedikure in epilacije, nudimo tudi lasersko pomlajevanje obraza in lifting obraza, s katerim bodo vaše gube na čelu stvar preteklosti. Za zdravo in napeto kožo se odloča vse več žensk in moških, saj je laserka metoda izredno varna in učinkovita tehnika pomlajevanja obraza.

 

Lifting obraza na naraven način je prava odločitev

Lasersko odstanjevanje gub ima v primerjavi z ostalimi tehnikami številne prednosti. Omogoča namreč eksfoliacijo in naravno zategovanje kolagenskih vlaken, hkrati pa na naraven način spodbuja elastičnost kože na vašem obrazu. Rezultat takšnega posega so manjše oziroma neobstoječe gube na čelu in obrazu, poleg tega pa je odstranjevanje gub z laserjem metoda, primerna za vse vrste in tipe kože. Odlična je za odstranjevanje pigmentnih sprememb in brazgotin, rezultat pa je vsaj deset let mlajši videz vaše kože.

 

PomlajevanjePomlajevanje kože opravimo nekirurško

Če si želite nekirurško pomlajevanje kože, je odličen način za vas mezoterapija z mikroiglami, s pomočjo katere bodo gube na čelu in drugod stvar preteklosti.  Ta terapija poteka tako, da z mikroiglami do 0,3 mm globoko v kožo vnesemo hranilne in koži nujno potrebne snovi. Te spodbujajo nastanek kolagena v vaši koži in obnovo celic, pri čemer se zgladijo površinske gube. Koža postane bolj sveža in sijoča, poveča se njena elastičnost ter proces regeneracije. Odločite se za lifting obraza in pokličite v naš salon na Slovenski 27 v Ljubljani, kjer vam bomo svetovali o najbolj primerni izbiri za vas. 

 

Naj vas gube na čelu ne bremenijo več!

Ne glede na to, za kakšen način se odločite, vam garantiramo pomlajevanje kože v našem salonu. Svetovali vam bomo na podlagi vaših osebnih karakteristik, nato pa se boste o metodi odločili sami – pa naj bo to mezoterapija ali pa lasersko pomlajevanje obraza. Cena je ugodna, vi pa boste s končnim rezultatom izredno zadovoljni. Vabljeni na lifting obraza v salon Lassana!