29. april 2016

Nekiruški lift oz. lifting obraza z laserji

Nekirurški liftKlasične kirurške metode za pomlajevanje obraza so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. Zato se vedno več ljudi odloča za nekirurško pomlajevanje obraza oz. kože, kot sta mezoterapija in lifting obraza z laserjem.

Nekirurški lift oz. lifting obraza z laserjem predstavlja eno najnovejših tehnik glajenja gub in pomlajevanja kože. Nekirurški lift z laserjem odpravlja tudi žilne in pigmentne motnje na koži in histološko vpliva na njeno strukturo. Nekirurški lift oz. lifting obraza z laserjem zdravnik kirurg običajno izvede ambulantno, lahko pa tudi v operacijski dvorani, odvisno od količine zajete kože. Pred posegom zdravnik kožo omrtviči s pomočjo lokalnega anestetika, ki ima lahko dodan sedativ. Pri obširnejših posegih, glajenju celotnega obraza ali v kombinaciji s še kakšnim drugim estetskim posegom se pacient lahko odloči tudi za splošno anestezijo.

Nekirurški lift oz. lifting obraza je postopek, ki traja od nekaj minut do dve uri. Čas trajanja je odvisen od velikosti obdelovalne površine. Z lasersko svetlobo se tkivo kože rahlo poškoduje, zato se pospeši naravna obnova kože, ki pomaga k izboljšanju in tvorbi kolagena. Po posegu je koža rožnata, na njej pa nastanejo drobne kruste (naravne obveze za rane). Pacient lahko občuti tudi blago bolečino, ima pekoč občutek in opazi svetlejšo ali temnejšo obarvanost v predelu posega. Sčasoma pa koža postane lepša, bolj sveža, zglajena in gubice so vidno odstranjene.

 

Pomlajevanje obraza z mezoterapijo – pomladitev obraza z mikro iglami

Ena najnovejših metod na področju lepote je mezoterapija, naravna in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje obraza oz. kože na obrazu ter kože na rokah, vratu in dekolteju. Gre za enostaven, varen in razmeroma neboleč nekirurški lift, ki spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube. S pomočjo izredno tanke in kratke igle v srednji sloj kože do globine šestih milimetrov vbrizgamo zdravilno tekočino, na primer hialuronsko kislino, vitamine, aminokisline ali antioksidante. Po postopku je koža videti napeta, spočita in sijoča.

Pomlajevanje obraza s pomočjo mezoterapije vam lahko ponudimo tudi v kozmetičnih salonih Lassana. Nekirurški lift obraza z mezoterapijo izvaja izkušen in strokovno usposobljen specialist, ki vam bo svetoval o najbolj primerni metodi. Odločite se lahko za enega od naslednjih paketov: Meso Re-Vitalize med, Meso Re-Vitalize fresh in Meso Re-Vitalize pure. Za doseganje optimalnega uspeha je priporočljivo, da se mezoterapija obraza ponovi od petkrat do osemkrat, po tem pa še dvakrat na vsake pol leta.

 

Obiščite nas.