29. marec 2016

Manikira – Ljubljana ima več kot deset Lassana salonov s profesionalnimi storitvami

Včasih lahko vašim rokam pomaga zgolj primerna manikira, Ljubljana ima prek deset salonov Lassana, kjer je nega rok in nohtov narejena profesionalno in ugodno. Klasična manikira bo poskrbela za osnovno nego rok in nohtov, izberete pa lahko tudi podaljševanje nohtov z gelom ali gelish lakiranje, v salonih v Ljubljani.

 

 

Nega rok in nohtov je pomembna

Nega rok in nohtov je pogosto pozabljena, čeprav so prav naše roke morda celo najbolj izpostavljene različnim vremenskim vplivom ali uporabi agresivnih čistil, mil in podobno. Če na nego rok in nohtov pozabimo, bodo noht postali krhki, dlani občutljive, koža pa suha. Verjetno ni potrebno poudarjati, da lepo urejene roke veliko lepega povedo tudi o vas. Veliko lahko storite sami, včasih pa vas lahko reši zgolj profesionalna manikira. Ljubljana ima kar nekaj naših salonov, kjer bomo poskrbeli, da bodo vaše roke vedno urejene, vam svetovali kako skrbeti zanje in vam ponudili produkte za nego vrhunskih znamk.

 

Manikira v Ljubljani, gelish lakiranje

 

 

Pri podaljševanju nohtov z gelom poskrbimo tudi za zdravje naravnih nohtov

Klasična manikira pa ni edino, kar nudijo naši saloni v mestu Ljubljana. Nudimo vam tudi podaljševanje nohtov z gelom ali gelish lakiranje. Če si želite dolgih nohtov, pa vaši naravni nohti rastejo počasi, se odločite za podaljševanje nohtov z gelom in vaši gelni nohti bodo takoj dolgi in zavidanja vredni. Podaljševanje nohtov z gelom je manj učinkovito, če so vaši naravni nohti poškodovani, zato je za nas glavno, da poskrbimo za zdravje vaših nohtov in z uporabo najkvalitetnejših produktov pomagamo tudi naravnim nohtom pri obnovi. Nujno potrebujete manikiro v Ljubljani za posebno priložnost? Ustavite se v Lassana salonih in se prepustite rokam naših izkušenih manikerk in pedikerk, ki bodo poskrbele, da bodo vaši nohti popolni za vse priložnosti. Zagotavljamo vam, da je manikira, ki jo izvajamo v salonih po Ljubljani obstojna, predvsem pa profesionalna in dosega maksimalno zadovoljstvo naših strank.