05. maj 2016

Gube okrog oči lahko odstranite povsem neinvazivno

Gube okrog oči so ene izmed tistih gub, ki sodijo med najbolj nezaželene. Gube okrog oči in tudi gube na čelu so tiste, ki kažejo na začetek staranja tako pri ženskah, kakor tudi pri moških. V modernem svetu bolj kot kdajkoli prej velja vodilo, da naj bi ljudje ohranili mladosten izgled tako dolgo, kot je to le mogoče. To seveda še posebej velja za kožo na obrazu. Za odpravljanje gub okrog oči, gub na čelu in drugih znakov staranja ljudje uporabljajo vse mogoče postopke, med katerimi so številni zelo boleči in neprijetni, nekateri pa celo škodljivi.

 

 

Nekirurški lifting obrazaGube na čelu lahko odpravimo tudi na neboleč način

Med najbolj invazivne postopke odpravljanje gub na obrazu zagotovo sodi plastična kirurška operacija. Zelo pa je za pomlajevanje kože na obrazu razširjena tudi uporaba številnih umetnih preparatov, ki lahko povzročajo alergije ali stranske učinke. Vsekakor vam priporočamo pomlajevanje obraza, ki je čim manj invazivno. Nobene potrebe ni, da bi se izpostavili kirurškemu liftingu obraza, če lahko s pomočjo nekirurškega liftinga obraza dosežete povsem enake ali celo boljše rezultate. Priporočamo vam torej, da se odprave gub okrog oči in gub na čelu lotite na čimbolj naraven način.

 

 

Gube okrog oči lahko enostavno ublažite ali celo odpravite

Obstaja kar nekaj neinvazivnih postopkov za sanacijo kože na obrazu, torej za odpravljanje gub okrog oči in gub na čelu. Postopek vam bomo priporočili glede na stanje kože na obrazu. Zato vam predlagamo, da se oglasite pri nas, kjer vam bomo svetovali, kateri postopek je v vašem primeru najbolj primeren. Pravilen postopek za revitalizacijo kože na obrazu je odvisen tudi od tega, ali je koža starejša ali pa mlajša, kjer je nastanek gub na obrazu morda preuranjen. Eden najpogostejših postopkov je seveda nekirurški lifting obraza. Bistvo tega postopka je segrevanje podkožnega tkiva, kar povzroči tvorbo kolagena. Ko se koža ohlaja, se skrči, tako da spet pridobimo njeno gladkost in napetost.