28. december 2015

Nekirurški lifting je boj proti gubam brez kirurga

Nekirurški liftingNekirurški lifting je metoda, s katero lahko dosežete zelo velik rezultat na neinvaziven način. Zakaj bi se izpostavljali nadležnim kirurškim posegom, postoperativnim bolečinam in vsem s tovrstnim posegom povezanim neprijetnostim. Lahko pride tudi do zapletov in vseh mogočih nevšečnosti. Pri nekirurškem liftingu pa teh tveganj sploh ni. Na drugi strani je nekirurški lifting zelo učinkovit, saj z njim dosežete prav tako dobro pomladitev obraza. Nekirurško pomlajevanje kože je poseg, ki mine skoraj brez posledic. Edine posledice nekirurškega pomlajevanja kože so nekoliko pordela koža, a si lahko kljub temu že takoj po posegu brez kakršnihkoli zadržkov takoj po posegu liftinga obraza nanesete mejkap. Nekirurški lifting obraza pri nas izvajamo visoko profesionalno, tako da boste z rezultatom zagotovo zadovoljni. Poleg liftinga obraza izvajamo tudi urejanje nohtov in lasne podaljške.

 

Nekirurški lifting, da bodo vaše gube izginile

Če ste se odločili, da boste napovedali vojno gubam, vam priporočamo, da se odločite za nekirurški lifting. Pomladitev obraza pri nas traja kakšno uro, uporabljamo pa tehnologijo ELOS, ki je koži prijazna. Nekiruško pomlajevanje kože izvajamo na obrazu, vratu in rokah. Med postopkom samim kožo vlaži vlažilni gel, zaradi česar je nekirurški lifting obraza pri nas koži prijazen. Lifting obraza s pomočjo ELOS tehnologije je kombinacija radio frekvenčne in optične energije. Tovrstno nekirurško pomlajevanje kože omogoči nastajanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu kože. Lifting obraza je tako povsem varen način za obnovitev kože, ki ji tako povrnete svež izgled.

 

Nekirurško pomlajevanje kože za bolj prožno in gladko kožo

Nekirurški lifting je način glajenja gubic, ki izboljšuje teksturo kože in je najbolj neinvazivna anti-ageing metoda. ELOS metoda pomlajevanja odpravi posledica rdečice, rozaceje, pajkastih žilic, zmanjšajo pa se tudi pore. Če se boste odločili za lifting obraza, vam priporočamo, da se oglasite pri nas, saj boste z rezultati popolnoma zadovoljni.