29. marec 2016

Gelish lakiranje – ne zapravljajte časa za vsakodnevno urejanje nohtov

Gelish lakiranje je namenjeno vsem tistim, ki si ne želite umetnih nohtov, pač pa želite zgolj polepšati in hkrati zaščititi ter utrditi svoje naravne nohte. Z gelish lakiranjem lahko vaše nohte učvrstite in skrijete manjše nepravilnosti, lepo urejene roke pa imate brez skrbi več tednov po zgolj pol urnem tretmaju v enem izmed naših salonov Lassana.

 

 

Gelish lakiranje nohtovUrejeni nohti– gel bo poskrbel za brezhiben videz

V interakciji z ljudmi smo pozornosti tudi na urejenost osebe, tako lahko hitro opazimo tudi negovane roke in s tem tudi, kakšni so sogovorčevi nohti. Gel , ki se uporablja bodisi za gelish lakiranje ali umetno podaljšane gelirane nohte, vaše roke spremeni v vedno negovane in vredne pozornosti. Ne pozabiti pa tudi na urejen videz vaših stopal. V nekaterih od naših salonov poleg osnovne pedikure nudimo tudi vrhunsko medicinsko pedikuro, po kateri smo med strankami izredno prepoznavni. Oprema za pedikuro, ki jo uporabljamo je najsodobnejša in vključuje tudi kirurške instrumente, s katerimi naše profesionalne pedikerke poskrbijo za boleča kurja očesa, otiščance in vraščene nohte, privoščite pa si lahko tudi gelish lakiranje, da ne bo urejena le koža na stopalih, pač pa tudi nohti. Gel oziroma gelish izdelki, ki jih uporabljamo, so najkvalitetnejši in najsodobnejši, zato vam zagotavljamo, da boste iz salona odšli urejeni in zadovoljni.

 

 

Kdaj so gelirani nohti boljša izbira?

Gelish lakiranje traja sicer manj časa kot izdelava geliranih nohtov, tudi cena je nekoliko nižja, vendar pa z gelish lakiranjem nohtov ne moremo podaljševati, pa tudi obstojnost geliranih nohtov je običajno še daljša. Če si želite dolgih urejenih nohtov, pa se vam naravni nohti neprestano lomijo ali prepočasi rastejo, so prava izbira za vas gelirani nohti. Strah, da bi nohti z gelom izgledli umetno je povsem odveč. Naše kozmetičarke se na področju manikure in pedikure stalno izobražujejo ter izpopolnjujejo, tako da gelirani nohti videti kot naravni in bodo privlačili zavidajoče poglede.