14. april 2015

Hitri servis in pregled vašega vozila

Hitri servis vašega avtomobila je ključnega pomena za vašo zanesljivo varnost in udobje na cesti. V Avto centru Velič vam nudimo vrhunske vulkanizerske storitve, vse od servisa ali vzdrževanja klime, menjave motornega in zavornega olja pa do 3D optičnega pregleda in centriranja podvozja. S kvalitetnim rednim avtoservisom si boste zagotovili optimalni nadzor pri upravljanju z vozilom, hkrati pa boste maksimalno podaljšali tudi njegovo življenjsko dobo. Pri rednem hitrem avto servisu naši izkušeni strokovnjaki sproti odpravljajo morebitne pomanjkljivosti in nepravilnosti, s čimer preprečijo večje okvare, ki nastanejo zaradi zanemarjanja manjših podrobnosti. Če želite torej poskrbeti za brezhibno delovanje vašega jeklenega konjička, ga le pripeljite na temeljit a ugoden hiter servis vozila v AC Velič.

 

Hitri servisHitri servis v Avto centru Velič v Ljubljani

Po približno 100.000 prevoženih kilometrih hitri servis ne zadostuje več in vaše vozilo morate pripeljati na temeljit avtoservis. Naši strokovnjaki bodo hitro ugotovili, kateri deli potrebujejo popravilo ali nadomestilo. K temeljitemu avto servisu sodi tudi menjava zavornega in motornega olja, ki vašemu vozilu omogoči maksimalno zmogljivost. Redno vzdrževanje klime, motorja ter drugih avtomobilskih delov prepreči možnost nezaželenih okvar ter hkrati znatno zmanjša vaše stroške. Obrnite se na nas ter si zagotovite večjo varnost in udobje na cesti. Poleg osnovnih vulkanizerskih storitev vam omogočamo tudi servis in popravilo klime v avtu, optični pregled podvozja ter natančen in temeljit pregled in servis vašega avtomobila za izjemno nizke cene.

 

Hitra ter ugodna menjava motornega in zavornega olja

Poskrbite za redno menjavo zavornega in motornega olja ter svojemu vozilu tako omogočite maksimalno zmogljivost. Menjava zavorne tekočine je potrebna vsake dve leti, menjava motornega olja pa po potrebi. S pravočasnim rednim pregledom in hitrim servisom vašega vozila vsekakor preprečimo nastanek morebitnih kasnejših težav, s pomočjo natančne računalniške diagnostike pa naši strokovnjaki zaznajo tudi najmanjše pomanjkljivosti. Nikar ne oklevajte in ne čakajte, da bo prepozno, temveč se oglasite v našem Avto centru Velič že danes!