11. maj 2016

Pregled vozila, kjer nobena napaka ne bo ostala neopažena

Pregled vozila oziroma redni servis je potreben vsako leto ali vsakih 15.000 prevoženih kilometrov. Če vaše vozilo potrebuje servis ali vulkanizerske storitve, se obrnite na Avto center Velič iz Ljubljane. Po ugodni ceni vam nudimo pregled vozila, ki vključuje diagnostiko, pregled karoserije, pregled zavor, nudimo vse servisne storitve ter hitro in kvalitetno odpravimo morebitne težave, da bo vaše vozilo delovalo brezhibno.

 

 

Pregled zavor in karoserijeKvaliteten in ugoden avtoservis in pregled vozila

Pregled vozila, ki ga opravimo v našem avto centru je strokoven in kvaliteten, zagotavljamo vam, da nobena napaka na vašem vozilu ne bo ostala skrita. V naši delavnici bomo poskrbeli za optimalno varnost in funkcionalnost vašega vozila. Ko z avtom prevozite okoli 100.000 kilometrov je potrebno opraviti tudi veliki servis. Ta zahteva temeljit pregled vozila v celoti, preverimo pravilno delovanje zavor, izpušnih sistemov, celotnega podvozja, vseh vzmeti, zglobov, končnikov, tekočin, opravi pa se tudi avtooptika. Za pregled vozila se je smiselno odločiti tudi, če vas čaka tehnični pregled. Pripeljite svoje vozilo v Avto center Valič. Ko bomo v roke vzeli vašega jeklenega konjička, bo zagotovo zadostil vsem zahtevanim standardom.

 

 

Preventivni pregled zavor opravite vsaj enkrat na leto

Zavedati se morate, da se z vožnjo sestavni deli vozila, na primer pnevmatike in zavore, obrabljajo. Obrabe morda sploh ne boste opazili, saj se učinkovitost zavor sčasoma in postopoma zmanjšuje, vendar pa se s tem zmanjšuje tudi vaša varnost v avtomobilu. Če avto redno servisirate, bodo naši usposobljeni mehaniki vedno opravili tudi pregled zavor in tako dovolj zgodaj opazili obrabo ali druga odstopanja od običajnega in zadevo bomo odpravili. Med pregledom se preveri zavorna tekočina in oceni obrabljenost zavornih diskov oz. ploščic. Ko gre za manjša odstopanja od normalnega, zavore popravimo, po potrebi pa jih tudi zamenjamo. Zaupajte nam, da bomo poskrbeli za vašo varnost ter varnost ostalih udeležencev v prometu.