18. maj 2016

Popravilo avta vam opravimo takrat, ko to potrebujete

Popravilo avta je tisti nebodigatreba, ki ga nujno potrebujemo. Brez avta danes res ne gre, torej je popravilo avta edina izbira, ko se ta pokvari. Mali servis avtomobila je način, s pomočjo katerega se lahko izognemo marsikateremu popravilu avta. Redno servisiranje vam namreč omogoči dolgoročen prihranek denarja, saj tako preprečite slabšo storilnost vozila in okvare.

 

 

Cena servisa avta je v bistvu dobra naložba za prihodnost

Popravilo in servis avtaCeno servisa avta se tako splača plačati, saj gre pri ceni servisa avta pravzaprav za investicijo v avto, na podlagi katere bo v prihodnosti manj stroškov. V AC Velič smo se močno potrudili s cenami servisa avta, saj želimo, da se naše stranke pri nas vsestransko dobro počutijo. Če je mali servis vozila ugoden, to vsekakor pripomore k večji stopnji zadovoljstva naših zvestih strank. Naše podjetje odlikujejo izvrstna storitev, kratek reakcijski čas in spoštljiv odnos do naših strank. Posebej bi opozorili tudi na storitev vzdrževanja klime, kamor ne sodi le polnjenje klime, marveč tudi čiščenje klime. Vsi vemo, da je treba oditi na servis napolniti klimo, če je njeno hlajenje slabše. Žal pa se premalo ljudi zaveda, kako pomembno je tudi čiščenje klimatske naprave, saj tako preprečimo, da bi se v njej začeli nabirati mikroorganizmi, ki bi ob vpihovanju zraka v kabino lahko tudi škodovali zdravju voznika in potnikov v vozili. Vedno se trudimo, da svojim naročnikom nudimo celovito storitev, ne glede na to, ali gre za servis ali popravilo avta.

 

 

Popravilo avta v naši avtomehanični delavnici izvrstno

Naš sistem dela je takšen, da k delu pristopamo celovito. Če nas denimo najamete za popravilo avta, vam predlagamo pregled vseh kritičnih točk, kjer bi lahko v prihodnosti v zvezi z vozilom prišlo do težav. Tako preverjamo nivoje olja, obrabljenost pnevmatik in še bi lahko naštevali. Zelo priporočamo, da mali servis avtomobila opravljate redno, kar je še posebej lahka odločitev glede na našo ugodno ceno servisa avta.