13. oktober 2015

Zimske gume po akcijski ceni – pravočasno »obujte« svoj avto

Zimske gume so lahko kar precejšen finančni zalogaj za marsikatero gospodinjstvo. Morda ste se ravno soočili z vse večjimi stroški za šolske potrebščine ali imate za sabo kakšen drug večji izdatek, obenem pa se 15. november vse bolj neusmiljeno bliža … Omenjeni datum je seveda skrajni rok za namestitev zimskih gum na vaš avto. Zimske gume oziroma njihov nakup tako pogosto prinašajo še dodaten stres v vaš vsakdan. Na vse to smo mislili pri Petrolu, kjer smo za vas pripravili posebno akcijo. Končno vam ni treba več skrbeti glede »zimskih oblačil« za vaš avto. Zimske gume različnih proizvajalcev lahko namreč pri nas kupite z 18- do 28-odstotnim popustom (odvisno od izbrane znamke in od tipa avta). Zimske gume vam seveda tudi namestimo, ob menjavi vseh štirih pnevmatik pa vas čaka tudi posebno presenečenje, in sicer komplet orodja. Poleg vseh naštetih ugodnosti pa vam pri Petrolu ponujamo tudi možnost obročnega plačevanja (do 10 obrokov) – pogoj je le, da ste imetniki Petrol klub kartice.

 

Zimske gume Nokian

 

Nokian – zimske gume najvišjega kakovostnega razreda

Želite biti prepričani, da ste izbrali zares dobre gume? Skoraj nemogoče je, da bi zgrešili, če se odločite za znamko Nokian. Zimske gume omenjenega proizvajalca so že dolga leta sinonim za resnično kvaliteto na področju opreme za avto. Se sprašujete, zakaj izbrati ravno Nokian? Zimske gume Nokian imajo številne prednosti – od izjemne varčnosti in izvrstnega oprijema na spolzkih cestiščih do tega, da so tudi prijazne do okolja. Okoljevarstvena problematika je namreč ena glavnih skrbi finskega podjetja Nokian. Zimske gume, ki jih proizvajajo, tako ne bodo poskrbele le za optimalno varnost vaše vožnje, ampak tudi za varnost planeta.

 

Alternativa za vaš avto – zimske gume res edina izbira?

Nekoliko manj znano je dejstvo, da ustrezne zimske pnevmatike niso edina primerna zimska oprema za vaš avto. Zimske gume lahko namreč nadomestite tudi z letnimi, vendar morate imeti v tem primeru med vožnjo vedno pri sebi zimske verige. Pri Petrolu vam ponujamo tudi kakovostne letne gume za različne tipe vozil, med njimi tudi letne gume znamke Nokian. Zimske gume pa so po našem mnenju vseeno boljša, mnogo bolj enostavna, predvsem pa varnejša izbira kot kombinacija letnih gum in verig. Odločitev pa je na koncu vendarle vaša …