23. marec 2016

Krema za roke: kamilična krema spada med najučinkovitejše zeliščne kreme za roke

Krema za roke je še posebej v zimskih mesecih praktično nepogrešljiv pripomoček za vsakodnevno nego kože, redni uporabi v vseh letnih časih pa se ne morejo izogniti niti tisti, katerih roke so pogosto v stiku z vodo. Vendar pa nikakor ni vseeno, katero kremo za roke izberete. Nekakovostne kreme, polne umetnih barvil in dišav, lahko namreč kožo zgolj dodatno razdražijo, s čimer se pogosto povezane tudi precej neprijetne bolečine …

 

 

Zeliščna krema za rokeKamilična krema za roke primerna za občutljivo in razpokano kožo

Med najboljše izbire zagotovo sodi kakovostna kamilična krema za roke. Tisto, kar dela to kremo še posebej učinkovito, je blagodejno delovanje kamilice, ki umiri in navlaži razdraženo kožo. Kamilična krema za roke bo tako rešila vaše težave s suho, razpokano kožo, odpravila njeno pordelost in ji vrnila zdrav, sijoč in nežen videz. Kremo nanesite pred spanjem, po potrebi pa tudi čez dan. Če vas čaka delo, pri katerem je nujna uporaba rok, lahko manjšo količino kreme nanesete samo na zgornjo stran dlani. Medtem ko se bo krema vpijala in celila vašo poškodovano kožo, lahko tako sami v miru nadaljujete s svojimi opravili.

 

 

Zeliščna krema za roke s premišljeno izbrano kombinacijo zeliščnih izvlečkov

V podjetju Herbio, specializiranem za izdelavo kakovostne kozmetike, ki temelji na zeliščnih sestavinah in prepleta najboljše, kar nam ponuja narava, z najsodobnejšim védenjem in praksami, smo za vas pripravili bogato izbiro zeliščnih krem za roke. Poleg kamilične kreme za roke boste v naši ponudbi našli tudi zeliščne kreme za roke, ki vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine oziroma zelišča (med njimi je seveda tudi kamilica), posebej primerne za nego občutljive kože na rokah. Preplet tradicionalnih zelišč, kot so melisa, žajbelj, materina dušica, lipa, brin itd., poskrbi za izjemno učinkovitost kreme, ognjičevo olje in olje grozdnih pečk pa zaokrožita njeno sestavo in postavita še zadnjo piko na i. Namesto klasične zeliščne kreme za roke pa lahko izberete tudi karitejevo maslo, znano po svojem regeneracijskem delovanju. Karitejevo maslo, ki kožo izdatno navlaži in poveča njeno elastičnost, tako predstavlja dobro alternativo kremam za roke, odločite pa se lahko tudi za kombinirano uporabo. Izbira je torej prepuščena vam – preizkusite naše izdelke in poiščite tistega, ki najbolj ustreza vam oziroma vaši koži ter ji omogočite, da zadiha in zasije!