01. avgust 2016

Zaščita pred vlomilci – poskrbite za celostni varovalni sistem

Zaščita pred vlomilci še zdaleč ni samoumevna, pač pa moramo za protivlomno varovanje poskrbeti sami. Vprašajte se, kako varen je vaš dom, ko ste zdoma in kako varno se v njem počutite, ko ste doma? Vaša varnost in varnost vaših bližnjih, pa tudi varovanje premoženja in imetja naj bo vedno na prvem mestu.

 

 

Protivlomno varovanje: najboljša je kombinacija mehanskega in tehničnega varovanja, pa tudi premišljenega ravnanja

Protivlomno varovanje in alarmni sistemiZaščita pred vlomilci postaja z naraščanjem kriminalnih dejanj kot so vandalizem, tatvine in vlomi vse pomembnejša. Pomembna je tudi nam, zato pri Mobicomu skrbimo za vašo varnost že vrsto let. Nudimo vam le najboljše na področju tehničnega varovanja. Zaščita pred vlomilci je najučinkovitejša, če so nameščeni ustrezni protivlomni sistemi. Pri tem vam strokovno pomagamo v specializiranem podjetju Mobicom d.o.o. Oglasite se v naši trgovini v Trzinu in preverite najboljše kombinacije protivlomnega varovanja. Zaščita pred vlomilci je najučinkovitejša, če kombinirate tehnično zaščito, torej če so nameščeni protivlomni varnostni sistemi, hkrati pa tudi mehansko varovanje. Seveda pa nikar ne pozabite, da lahko mnogo preprečimo že s premišljenim ravnanjem.

 

 

Profesionalni protivlomni sistemi bodo sestavljeni po meri in prilagojeni vašim potrebam

Protivlomni alarmni sistemi so lahko izredno preprosti. Najpreprostejši so povezani le s sireno, ki se oglasi ob poskusu vloma. Seveda pa je možno takšno protivlomno varovanje povezati tudi z varnostnim nadzornim centrom, varnostno službo, vašim mobilnikom, ki vas takoj obvesti o dogajanju in celo z internetom. Tehnično protivlomno varovanje ponuja veliko možnosti, ne predstavljajo pa vse enako dobre zaščite pred vlomilci, zato se posvetujte s strokovnjaki, ki vam bomo predstavili elemente za alarmiranje, elemente, ki zaznavajo gibanje, video nadzor in za vas sestavili celovit varnostni sistem. Če še niste poskrbeli za protivlomno zaščito, je čas, da to storite predno bo prepozno. Vse premalokrat se namreč zavemo, da nihče ni varen, če za zaščito ne poskrbi sam.