01. avgust 2016

Varovanje objektov – postavite svojo varnost na prvo mesto

Informacije o vlomih in tatvinah se žal prepogosto širijo med nami, da ne bi ukrepali in poskrbeli za varovanje objektov. Zato je v podjetju Mobicom d.o.o. že dvajset let naša prioriteta, da vam pomagamo poskrbeti za tehnično varovanje objekta, pa naj gre za poslovne prostore ali varovanje vašega doma.

 

 

Dovršeno in celostno tehnično varovanje objekta poskrbi za vaše imetje

Tehnično varovanje objektovZaščititi sebe in svojo lastnino je pomembno. Da bi vam strokovno pomagali, smo se specializirali za varovanje objektov in za vas izbrali najsodobnejšo tehnično opremo. Varovanje objekta je seveda odvisno od številnih dejavnikov, njegove namembnosti, kaj in kdaj je potrebno zaščititi. Posebno poslovni ali proizvodni objekti so nenehno podvrženi vandalizmu in vlomom, v njih pa je običajno tudi lastnina večje vrednosti, zato varovanje takih objektov ni zgolj priporočljivo, pač pa nujno. Varovanja doma se še vedno najpogosteje izvaja, ko smo odsotni, čeprav se mnogi že odločajo tudi za varovalne elemente, ki skrbijo, da se znotraj hiše ne zgodijo neljubi dogodki. Tudi v stanovanjskih naseljih žal ne mine dan brez nepridipravov, zato se vse pogosteje stanovalci večstanovanjskih stavb odločajo za tehnično varovanje stanovanjske hiše in skupnih prostorov, na primer kolesarnic. Časi, ko smo vrata mirne duše puščali odprta, so stvar preteklosti. Zato poskrbite za sodobno varovanje objektov z našo pomočjo. Tehnično varovanje objekta z ustreznimi protivlomnimi varnostnimi sistemi in pametnimi inštalacijami, ki odganjajo storilce in o dogajanju takoj opozorijo lastnike, namreč z visoko mero zanesljivosti preprečujejo nastajanje škode.

 

 

Varovanje doma od znotraj in zunaj

Najpomembnejša lastnost vašega doma je, da se v njem vedno počutite varni ter da ste mirni, tudi ko vas ni. Z malo sreče alarmni sistemi za varovanje doma niso nikoli potrebni, a škoda, ki lahko nastane, če ne mislite na varnost je lahko precejšnja. Za varovanje zasebnih objektov je običajno dovolj že video nadzorni sistem, na primer video kamera ali domofon, in protivlomni sistem. Smiselno pa je razmisliti tudi o namestitvi detektorjev dima in podobno, ki so prav tako del varovanja objektov. Dejstvo je, da tudi znotraj doma lahko pride nesreče, ki jo lahko enostavno preprečite. Na voljo vam je več možnosti in številne kombinacije. S pravilno izbiro boste zagotovili visoko stopnjo varnosti vas in vašega imetja, ne le ko ste na dopustu, pač pa tudi, ko uživate v zavetju svojega doma.