24. november 2015

Vodovodne inštalacije v hiši

Vodovodne inštalacije so poleg elektrike in ogrevanja osnovna napeljava v hiši ali stanovanju. Brez tekoče pitne vode si danes najbrž ne moremo več predstavljati življenja, saj so vodovodne inštalacije v kopalnici in kuhinji nekaj popolnoma nepogrešljivega. V podjetju Hilman vam nudimo obnovo ali prvo montažo vodovodne inštalacije v hiši. Nudimo vam vodovodne inštalacije, elektroinštalacije in druge strojne inštalacije, brez katerih hiša oziroma stanovanje ne moreta ustrezno funkcionirati, predvsem so pomembne vodovodne inštalacije v kopalnici in kuhinji. Z različnimi vrstami napeljave se ukvarjamo že vrsto let, zato lahko zatrdimo, da so naše storitve kakovostne in cenovno ugodne. Cene vodovodne instalacije so odvisne od zapletenosti in dolžine napeljave ter njenih specifik.

 

Vodovodne inštalacije v hiši

 

 

Vodovodne inštalacije v kopalnici

Kopalnica je v vsakem domu poseben prostor, V sodobnem času so vodovodne inštalacije nekaj popolnoma samoumevnega, zato si življenja brez tekoče vode ne znamo predstavljati. Vodovodne inštalacije v hiši pa morajo biti narejene kakovostno in v skladu z določnimi standardi. Že nekaj let prevladujejo plastične cevi za vodovodne inštalacije, ki se odlično obnesejo. Vodovodne inštalacije v kopalnici in drugod po objektu je treba speljati zelo smiselno, treba je misliti tudi na to, kje poleg kopalnice in kuhinje še potrebujemo vodo in cevi. Vodovodne inštalacije v hiši je treba seveda tako kot drugo napeljavo občasno sanirati. Tudi za sanacijo smo vam na voljo v podjetju Hilman – pokličite nas in vodovodne inštalacije vam bomo obnovili hitro in kakovostno.

 


Vodovodne inštalacije v poslovnih objektih

Tudi poslovni objekti potrebujejo vodovodno napeljavo. Vodovodne inštalacije v kopalnici za zaposlene in morebitne obiskovalce so nujne – tako kot v stanovanjskih objektih. Tudi tu je treba zagotoviti kakovostne vodovodne instalacije. Cena zanje je predvsem odvisna od velikosti objekta in razvejanosti, sicer pa velja, da je vodovodne inštalacije v hiši ali poslovnem objektu smiselno že takoj pri gradnji (ali pa vsaj med obnovo) izpeljati čim bolj kvalitetno in premišljeno. Za kakovostne vodovodne inštalacije se obrnite na podjetje Gilman. Na voljo smo vam za različne adaptacije, montažo toplotnih črpalk, bojlerjev, razna popravila itd.