14. januar 2016

Ogrevanje s toplotno črpalko

Ogrevanje s toplotno črpalko – ugodna cena in možnost koriščenja eko sklad subvencije

Toplotna črpalka vam omogoča varčno in energetsko nepotratno ogrevanje, cena zanjo pa je ugodna. Ogrevanje s toplotno črpalko izvedete tako, da zamenjate obstoječi bojler z novim, in si tako že prvo leto zagotovite velik prihranek pri ogrevanju.
V našem podjetju Hilman sta vam na voljo toplotna črpalka Coolwex in Mitsubishi. Cena obeh črpalk je ugodna, še posebej, če upoštevamo možnost koriščenja eko sklad subvencije. Prejmete jo zato, ker so toplotne črpalke rešitev prihodnosti, ki ne obremenjuje okolja in za svoje delovanje uporablja zgolj energijo sonca.

 


Eko sklad toplotne črpalke

Subvencija za toplotno črpalko znaša 250 €, eko sklad pa nagrajuje uporabo toplotne črpalke, ker gre za ogrevanje s pomočjo obnovljivih virov energije, pri čemer ne onesnažujete okolja. Toplotna črpalka z ugodno ceno namreč predstavlja dolgoročno najbolj ekonomičen vir ogrevanja in hlajenja, z njeno uporabo pa stroške ogrevanja sanitarne vode lahko zmanjšate za kar trikrat. Toplotna črpalka prinaša učinkovitost s pomočjo elektronskoekspanzijskega ventila in rotacijskega kompresorja z višjo grelno močjo in višjim grelnim številom, cena toplotnih črpalk pa kljub temu ostaja ugodna. Ogrevanje s toplotno črpalko je varčno in okolju prijazno, vi pa boste s pomočjo sanitarne toplotne črpalke svoj dom ogrevali poceni in učinkovito.

 


Toplotna črpalka cena in uporaba

Subvencija za toplotno črpalko vam omogoča cenejši nakup toplotne črpalke preko eko sklada. Investicija v ogrevanje s toplotno črpalko je investicija v prihodnost, ki je ne boste obžalovali, saj se boste z njeno pomočjo ogrevali še dolgo po tem, ko boste že poravnali začetne stroške. Toplotna črpalka prinaša visoko učinkovitost pri ogrevanju sanitarne vode ali pa celega doma, odvisno od tega, za kakšno možnost ogrevanja se odločite. Cena take vrste ogrevanja je ugodna, saj so dolgoročni stroški izredno nizki.
Odločite se za učinkovito ogrevanje s toplotno črpalko, za podrobnejše svetovanje pa se osebno ali s klicem obrnite na strokovno osebje našega podjetja Hilman.