12. januar 2016

Številne prednosti, ki jih nudijo vgradne omare

Vgradne omare so sodoben kos pohištva, ki ga odlikujejo številne prednosti. Nudijo vam popoln izkoristek prostora, kar je še posebej pomembno pri manjših stanovanjih. Vgradne omare po meri se v celoti prilagodijo arhitekturnim značilnostim vašega prostora, tudi poševninam, tramovom, dimnikom, nišam in drugim zidnim oviram. Prav zaradi tega jih lahko uporabimo v vseh prostorih – od podstrešja, otroške sobe, kopalnice, spalnice in garderobe pa vse do dnevne sobe in predsobe.

 

Vgradne omare za predsobe in druge prostore nudijo odličen izkoristek prostora

Prav vgradne omare za predsobo oz. garderobo so med najbolj priljubljenimi. Omogočajo nam namreč shranjevanje velike količine predmetov, ne da bi prostor pri tem deloval prenatrpano oz. zasičeno. Moderne vgradne omare nudijo veliko več kot le izjemno funkcionalnost, saj gre za estetsko dovršene pohištvene kose, ki jih lahko v veliki meri individualizirate tudi sami. Tako lahko lahko izbirate med različnimi načini odpiranja vrat (klasična ali drsna vrata), materiali (kovina, les, steklo,…), kljukami, barvami, dekorativnimi dodatki (npr. ogledalom) in dizajni vgradnih omar. Zgrajene so lahko od vrha do tal ali pa do določene višine.

 

Dodatni elementi za notranjost in zunanjost vaše vgradne omare

Bogata ponudba elementov, ki jih lahko prilagodite vašim željam, omogoča, da vgradno omaro v celoti prilagodite stilu preostale opreme. Za omaro v kopalnici in drugih vlažnih prostorih priporočamo izbiro vodoodbojnih materialov. Ne zgolj zunanjost, temveč tudi notranjost vgradnih omar je v celoti prepuščena vaši izbiri. Izbirate lahko med različnimi dodatki, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače, kravatniki, itd. Garderobne vgradne omare lahko spremenite tudi v garderobne sobe. To pomeni, da se za vrati ne skriva zgolj omara, temveč kar manjši prostor. Garderobnim sobam in omaram je priporočljivo dodati tudi osvetlitev. Na ta način lahko vgradno omaro popolnoma prilagodite vašim potrebam. Prepustite se domišljiji in sestavite vgradno omaro vaših sanj!

 

Vgradne garderobne omareVgradne omare z drsnimi vrati

Vgradne omare z drsnimi vrati se odlično prilegajo tudi v ozke prostore, saj ne potrebujejo dodatnega prostora za vratna krila (vrata namreč drsijo vzdolž stene oz. druge stranice omare). Delujejo izredno elegantno, minimalistično in moderno. Vodila za vgradne omare z drsnimi vrati morajo biti izredno kvalitetna, saj lahko vrata vgradne omare le tako drsijo tiho in tekoče. Vodila so lahko zgoraj in spodaj ali samo zgoraj. Pomembno vlogo pri lahkotnem odpiranju vrat omare odizgrajo tudi kvalitetna kolesca. Prav zaradi inovativnega načinam odpiranja se vrata vgradne omare lahko učinkovito izognejo stikalom, vtičnicam in drugim inštalacijam. Drsna vrata so najbolj opazen del omare, zato je priporočljivo, da njihov videz temeljito premislimo. Lesena drsna vrata bodo v prostor vnesla toplino, vrata iz stekla pa bodo prostor vizualno povečala in odprla.

 

Vgradne omare – cena

Verjetno se sprašujete, kakšne so cene vrhunskih vgradnih omar, ki jih izdeluje podjetje Avbelj Milan, s.p.. Zagotavljamo vam, da lahko pri nas dobite najcenejše vgradne omare po konkurenčnih cenah. Pri izdelavi uporabljamo kvalitetne materiale, ki so garancija za dolgo življenjsko dobo vaše omare. Izdelava poteka hitro in v skladu z dogovorjenimi roki, zato boste lahko vašo novo vgradno omaro začeli kar najhitreje efektivno uporabljati.
Poleg izdelave same omare vam nudimo tudi svetovanje, načrtovanje in na koncu tudi montažo vgradne omare, ki zahteva nekoliko več strokovnega znanja kot montaža klasične omare. Dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja, izvedbe in montaže pohištva so ključ do zadovoljstva naših strank, ki se vedno znova vračajo k nam.

 

Zakaj je odločitev za vgradne omare prava?

Naj noben prostorček v vaši hiši ali stanovanju ne ostane neizkoriščen. Omislite si vgradno omaro po vaši želji, ki bo nudila veliko diskretno skritega prostor za obleke, igrače in druge predmete. Moderna vgradna omara je veliko več kot samo funkcionalen kos pohištva, saj v prostor vnaša tudi eleganco in prefinjenost.