14. avgust 2015

Vgradne garderobne omareVgradne garderobne omare - omara po meri vsakega prostora

Za vgradne garderobne omare po meri se po navadi odločijo tisti, ki želijo v prostor, ki ga opremljajo, pripeljati eleganco in moderen videz, obenem pa praktičen kos pohištva. Ker so izdelane na milimeter natančno, tako da se resnično prilagodijo prostoru, so danes praktično nepogrešljive. Vgradne garderobne omare po meri je možno vgraditi praktično kamor koli – v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, tudi v mansarde. Ker so dimenzije vgradne garderobne omare prilagojene danemu prostoru, bo omara po meri popolnoma zapolnila prostor, od tal do stropa ter od stene do stene.

 

Načrtovanje vgradne garderobne omare na podlagi vaših potreb

Pred načrtovanjem vaše nove vgradne garderobne omare vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah. Naredite seznam in vnaprej ugotovite, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali morda potrebujete več obešalnikov ali polic.
Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobo uporabljalo in kje bo garderobna omara po meri stala. Morda bi bila za vaš predprostor namreč še boljša rešitev kotna garderobna omara. Skratka, upoštevati je treba vrsto dejavnikov, zagotavljamo pa vam, da bomo našli rešitev tudi v prostorih, kjer se vam bo to morda zdelo nemogoče.

 

Izdelava vgradne omare – ugodna cena

Vgradna omara po meri z drsnimi vrati predstavlja elegantno rešitev. Pri izdelavi vgradne omare z drsnimi vrati uporabljamo številne barvne kombinacije in materiale, med drugim iveral, steklo in pleksi steklo. Drsna vrata lahko opremimo tudi z ogledalom in tako optično povečamo prostor. V notranjosti je vgradna omara po meri sestavljena iz polic in obešalnih palic ter predalov, dvižnih mehanizmov in različnih obešal. Aluminijasto okovje in vodilo za drsna vrata pa dodatno zaokrožuje in poudarja elegantno linijo našega pohištva.
Cena vgradne omare bo najbolj ugodna, če bomo omaro postavili med dva zidova. Tako bo prihranek pri materialu največji, saj omara ne bo zahtevala stranic, hrbtišča ter stropa in tal. Cena vaše vgradne omare bo še ugodnejša, če se boste odločili za navadno belo barvo. Na ceno pa vpliva tudi notranjost vgradne omare. Cena izdelave vključuje le standardno opremo, dodatki, kot so predali, košare in obešalniki, pa se zaračunajo posebej po veljavnem ceniku.

Se vam pogosto dogaja, da v svoji garderobni omari ves čas nekaj iščete? Naredite temu konec in se odločite za izdelavo vgradne garderobne omare po meri, ki ne predstavlja zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element. Vas zanima cena vgradne omare? Pokličite nas!