19. februar 2016

Veliki servis – cena in kakovost 

Velik servis avta - privlačna cenaVeliki servis avtomobila je potrebno opraviti po približno 100.000 prevoženih kilometrih. Temeljit in dosleden glavni servis vašega avtomobila zmanjšuje možnosti za morebitne prihodnje okvare vašega vozila. V Avtocentru Velić za vaše vozilo opravimo veliki servis po ceni, ki je med najbolj konkurečnimi na širšem območju in smo med priljubljenimi izvajalci velikega servisa v Ljubljani in bližnji okolici. Pri glavnem servisu avtomobila se na vašem vozilu pregleda izpušni sistem, blažilce, vse sklope podvozja (zglobe, manšete, končnike itd.), izvede se optična nastavitev podvozja, torej avtooptika 3D, ter diagnostika vašega vozila. Vse to spada k rutinskim opravilom znotraj velikega servisa avtomobila, hkrati pa tudi predstavlja dobro utečeno delo našim strokovnim mojstrom, ki imajo že veliko izkušenj pri velikem servisu avtomobilov. Cena je pri glavnem servisu avtomobila prav tako na zelo pomembnem mestu, saj se pri našem podjetju zelo dobro zavedamo, kako pomembno je, da se veliki servisi avtomobilov izvajajo na vseh vozilih, ne glede na na debelino denarnice njihovega lastnika – zato smo pri velikem servisu ceno poskusili kar se da približati našim uporabnikom, da bi bil glavni servis avtomobila tudi čim bolj dostopen.

 

Kaj zajema glavni servis avtomobila

Pri velikem servisu avtomobila se izvede celovit pregled sestavnih delov vozila, saj se ti s časom in prevoženimi kilometri obrabijo. Delovanje nekaterih sestavnih delov se zmanjšuje postopoma in neopazno, česar vozniki večinoma niti ne občutijo. Pri velikem servisu je cena odvisna od števila in vrednosti delov, ki jih je treba zamenjati, večinoma pa pri velikem servisu cena predstavlja pregled podvozja, izpušnega sistema s pripadajočimi deli, pregled blažilcev, zelo pomembno pa je tudi preveriti, na koliko kilometrov se je menjal zobati jermen, ki je zelo pomemben del odmične gredi, njegove poškodbe zaradi pretirane obrabljenosti pa lahko vodijo v težke posledice. Proizvajalci zato tudi priporočajo, na koliko kilomentrov naj se menja zobati jermen, kar večinoma znaša med 80 in 150 tisoč prevoženih kilometrov. 

Razmislite o naši ponudbi, ko boste naslednjič za svoje vozilo potrebovali veliki servis, tudi cena vas bo prepričala, da se pripeljete k nam na veliki servis svojega avta v Ljubljani, v Avtocenter Velić.