13. oktober 2015

Servis avta – hitro in ugodno


Razmišljate, da je prišel čas za servis avta? Ste v dvomih, katero obliko servisa izbrati? Za vas smo pripravili kratko predstavitev bistvenih razlik med hitrim servisom in velikim servisom. Cena namreč ni edino, kar ju loči. Zaradi porasta uporabe avtomobilov, ki za svoje delovanje uporabljajo plin, se povečuje tudi zanimanje za servis avta na plin, mogoče pa je pričakovati, da se bo zanimanje v prihodnosti še povečevalo. Se morda tudi sami zanimate za servis avta na plin? V tem primeru vam svetujemo, da nas pokličete v Avtocenter Velić in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev.

 


Hitri servis – avto bo vedno varen

Servis avta je nekaj, na kar nikakor ne smete pozabiti, če želite biti na cesti vedno maksimalno varni. Hitri servis, ki ga je priporočljivo opraviti čim pogosteje, med drugim vključuje pregled zavor, podvozja ter menjavo motornega olja in zavorne tekočine, vključen pa je tudi servis amortizerjev. Hitri servis se morda marsikateremu vozniku zdi zgolj nepotrebno zapravljanje denarja, vendar pa boste v resnici prav s tem preprečili marsikatero okvaro in tako prihranili precej večje vsote denarja, ki bi jih morali sicer odšteti za popravilo avta. Preventiva je tako tudi v tem primeru boljša kot kurativa. Naj vam torej ne bo škoda odšteti denarja za hitri servis. Avto vam bo gotovo hvaležen. V Avtocentru Velić v sklopu servisa avta opravimo tudi računalniški pregled oziroma diagnostiko vašega vozila, na podlagi katere je mogoče zaznati potencialno nevarnost za določeno okvaro in pravočasno odpraviti manjše težave.

 

Hitri servis avta

 


Veliki servis – cena in druge podrobnosti

Po vsakih 100.000 kilometrih, ki jih ima za sabo vaš jekleni konjiček, je priporočljiv tudi veliki servis. Cena te storitve je sicer nekoliko višja, vendar je tudi pregled bolj temeljit in med drugim vključuje tudi optično nastavitev podvozja s 3D-avtooptiko. Opravi se tudi kontrola celotnega podvozja in izpušnih sistemov, tudi tu pa je vključen servis amortizerjev. V Avtocentru Velić za vas pogosto pripravljamo akcijske ponudbe, ki zajemajo tudi veliki servis. Cena je tako lahko precej nižja kot običajno, zato se vam zagotovo izplača redno spremljanje naše spletne strani. Kljub želji po čim večjem prihranku pa se morate zavedati, kako pomembno opravilo je veliki servis. Cena naj tako ne bo edino merilo pri izbiranju izvajalca te storitve. Paziti morate, da zares dobite vse tisto, kar naj bi izbrani servis avta vključeval. Na ta način praktično ne boste več potrebovali popravila avta.