31. marec 2016

Urejeni nohti niso prirojeni, pač pa potrebujejo pozornost in nego

Urejeni nohti, na nogah in rokah, so več kot le še en del telesa, ki ga krasimo s kozmetičnimi proizvodi. Lepo urejeni nohti in roke že od nekdaj veljajo za ogledalo vaše urejene osebnosti, ne pozabimo pa, da urejeni nohti odražajo tudi naše zdravje. Da bi preprečili lomljenje in cepljenje nohtov je potrebna ustrezna in redna naravna nega nohtov.

 

 

Urejena in naravna nega nohtovNaravna nega nohtov in zdrav način življenja sta zelo pomembna

Cepljenje nohtov lahko povzročajo različni dejavniki, kakor tudi lomljenje in krhkost. Do cepljenja nohtov lahko pride, če vam primanjkuje nekaterih vitaminov in mineralov, ali če veliko časa preživite v vodi, pomivate posodo z agresivnimi čistili … Naravna nega nohtov je ključnega pomena. Da bodo urejeni nohti tudi zdravi, uporabljajte ustrezne produkte, saj lahko sicer nohte dodatno poškodujete. Da bo naravna nega nohtov resnično učinkovita in urejeni nohti lepi ter zdravi, se posvetujte z manikerko v našem salonu. Pri lakiranju nohtov ne gre zgolj za lepotičenje, pač pa tudi zdravje vaših nohtov, ki jih lak pred različnimi dejavniki uspešno zaščiti.

 

 

Preprečite cepljenje nohtov z nego v kozmetičnem salonu Nika

Posebna naravna nega nohtov, ki jo nudimo v našem kozmetičnem salonu Nika z vrhunskimi kozmetični izdelki, je namenjena zaščiti in negi šibkih nohtov, brez da bi zavirali njihovo rast. Če želite preprečiti cepljenje nohtov, lomljenje, imate suhe ali razbrazdane nohte, je naša nega prava za vas. Urejanje nohtov z našim naprednim sistemom je primerno tudi za umetne nohte. Nega rok in nohtov že dolgo ni več zgolj luksuzna storitev, pač pa je ugodna, dostopna in hitra. Ne pozabite pa, da so urejeni nohti na nogah prav tako pomembni, četudi so večino časa skriti v čevljih. Lepe in negovane roke, kot tudi noge, zaključujejo urejeni nohti, zato si vzemite čas in jim namenite pozornost ali si privoščite manikuro in pedikuro v našem salonu.