21. april 2015

Trgovina s slaščičarskimi pripomočki Peki.si

Za popolno veselje pri peki

Slaščičarji in vsi amaterski kuharji, ki radi ustvarjajo v kuhinji, potrebujejo različne slaščičarske stroje, pripomočke in slaščičarski potrošni material. Oboji bodo v trgovini s slaščičarskimi pripomočki Peki.si našli veliko uporabnih stvari za ustvarjalno peko peciva.

 

Modelčki za piškoteTrgovina s slaščičarskimi pripomočki Peki.si se ponaša z bogato ponudbo

Slaščičarske stroje običajno uporabljajo profesionalni slaščičarji. Med tovrstne stroje štejemo konvekcijske peči, mešalnike, sisteme za poslikavo tort, stroje za valjanje testa, friteze, itd. Ponudba naše trgovine s slaščičarskimi pripomočki obsega tudi različne slaščičarske pripomočke, kamor sodijo modelčki za piškote, pekači, stojala, raznovrstne ročne naprave in številni drugi izdelki. Seveda pa pri peki preprosto ne gre brez raznovrstnega potrošnega materiala, ki ga imamo v naši trgovini s slaščičarskimi pripomočki zares v izobilju. Za vsak okus se bo našlo nekaj primernega. Izbirate lahko med različnimi živilskimi barvami, sladkornimi masami, jedilnimi dekoracijami, predpripravljenimi mešanicami za različna peciva, svečkami, čokoladno dekoracijo, embalažo za peciva, izomaltom, sladkorno čipko, sredstvi za naoljevanje pekačev in mnogimi drugimi izdelki, ki bodo vaše pecivo spremenili v pravo umetnino.

 

Modelčki za piškote

Modelčki za piškote so nepogrešljivi v kuhinji vsakega ljubitelja peke peciva. Z njimi lahko iz testa izrežete prelepe oblike, ki bodo navduševale prav vse, tako otroke kot tudi odrasle. S pomočjo modelčkov za piškote boste lahko ustvarili piškote povsem enake oblike, pa naj bo ta še tako zapletena. Modelčke za piškote lahko v trgovini s slaščičarskimi pripomočki Peki.si kupite v tematskem kompletu (ljubezen, črke, snežinke, itd.), lahko pa kupite tudi posamezne kose.

 

Živilske barveŽivilske barve

So neškodljive barve, ki obarvajo testo ali pa omogočajo pisanje in risanje po sladicah. Nahajajo se v različnih oblikah – v pasti, tekoči obliki, pisalu, prahu in razpršilu. V kakšni obliki boste kupili živilske barve, je odvisno predvsem od vašega namena, kaj želite doseči. Na voljo so vam številni odtenki živilskih barv, po želji pa jih tudi mešate med sabo. Če se vam porajajo vprašanja o živilskih barvah ali drugih produktih, jih lahko vedno zastavite preko spleta ali pa povprašate zaposlene v naših fizičnih trgovinah s slaščičarskimi pripomočki v Ajdovščini, Mariboru ali Ljubljani.