21. april 2015

Pekači za pecivo in drugi pripomočki za peko

Pravi pekač za vsako vrsto peciva

Vsakdo, ki rad peče pecivo, se zaveda, da je potrebno pekač prilagajati tipu peciva. Mafine bi zelo težko pripravili v pekaču za potico, pecivo srnin hrbet pa preprosto ne bi bilo pravo v ravnem pekaču. Če želimo, da bo končni izdelek videti kar najbolje, potem je pomembno, da izberemo pravi pekač za pecivo.

 

Pekači za pecivoPekači za pecivo, torte, piškote, mignone, mafine in cake popse

V naši ponudbi boste naši pekače za pecivo vseh oblik in velikosti, izdelane iz različnih materialov. Če iščete pekače, na katere se pecivo ne bo prijelo, hkrati pa ga bi želeli zlahka odstraniti iz pekača, potem se odločite za silikonske pekače za pecivo. Pri jih dodatno mazanje ni potrebno. Kovinski pekači za pecivo so na voljo v številnih oblikah. V njih boste lahko spekli potico, srnin hrbet, pito in ostala priljubljena peciva. Aluminijasti pekači za pecivo se ponašajo z lahkostjo in sposobnostjo hitrega segrevanja. V njih boste lahko brez prijemanja spekli različne vrste kruha in peciva. Nudimo pa vam tudi papirnate pekače za enkratno uporabo. To so pekači za pecivo, v katerih sladico spečete in tudi postrežete. Sem sodijo papirnati pekači za panettone, mafine, pito, slivov kolač in nekatere druge slastne sladice.

 

Modelčki za piškoteModelčki za piškote

Modelčki za piškote so preprosto nepogrešljivi pri peki piškotov. Z njihovo pomočjo iz testa izrežemo motive, ki bi jih drugače težko poustvarili. Modelčki za piškote so vam na voljo v najrazličnejših oblikah, zato jih boste zlahka uporabili za različne priložnosti. Naj si bo valentinovo ali pa božič – z modelčki za piškote boste ustvarili zavidanja vredne piškote, ki bodo že na daleč vabili k okušanju. Modelčke za piškote lahko kupite v tematskem kompletu ali posamezno.

 

 

Živilske barve

Živilske barve so nepogrešljiv del okraševanja sladic. Z njimi lahko oblikujemo različne napise, obarvamo testo ali izdelamo prave pravcate slike za torte. Živilske barve se nahajajo v različnih oblikah – kot pisala, v razpršilu, v prahu, v pasti ali v tekoči obliki. V kakšni obliki boste kupili živilsko barvo, je predvsem odvisno od vašega namena, kam bi radi nanesli barvo in kakšen učinek bi radi dosegli. Če potrebujete pomoč pri izbiri primerne živilske barve, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.