27. oktober 2015

Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža poteka tako, da s pomočjo pritiskanja in raztezanja sprostimo napete in utrujene mišice, ki potekajo ob glavni energijski liniji tj. ob meridiani. V našem thai masažnem salonu se lahko poleg tradicionalne tajske masaže naročite tudi na tajsko masažo za dva, antistresno masažo, masažo za nosečnice ter druge oblike sproščanja, prav tako pa si lahko naročite bon za masažo, ki ga lahko podarite svojim najbližjim kot idealno darilo. Tajska masaža za dva je lahko čudovito presenečenje za praznovanje obletnice ali kakšne druge posebne priložnosti, cena masaže pa razlikuje od njenega trajanja ter drugih specifičnih lastnosti. Velikokrat vam nudimo tudi ugodne popuste in akcije, zato si le oglejte cenik masažnih storitev, ki jih naš thai masažni salon omogoča za vas!

 

Tradicionalna tajska masaža

 

Tradicionalna tajska masaža za dva

Tradicionalna tajska masaža vas bo hitro spravila v boljše počutje, saj z njo poskrbimo za ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu. V našem salonu Onzonthai thai masaže Ljubljana  vam tako od ponedeljka do sobote nudimo vrhunsko masažo hrbta in vratu ter drugih problematičnih točk, prav tako pa si lahko privoščite sprostitev v dvoje ter se naročite na tradicionalno tajsko masažo za dva. Oglejte si cenik masažnih storitev v našem thai masažnem salonu in zagotovo boste našli kaj po svojem okusu! Lahko pa si naročite tudi bon za masažo ter tako nekomu neizmerno polepšate dan z nadvse koristnim in zaželenim darilom.

 

Kvalitetni thai masažni salon z izkušenimi maserji

Thai masažni salon vam ponuja pestro izbiro različnih verzij masaž, vse od klasične, tradicionalne tajske masaže, masaže stopal, hrbta in vratu pa do masaže z aromatičnimi olji. Če si želite vašega partnerja ali partnerico presenetiti z izvrstnim darilom pa je naša tajska masaža za dva prava izbira, zato nikar ne omahujte, temveč si le oglejte pester cenik masažnih storitev, ki vam jih nudimo v našem salonu thai masaž v Ljubljani. Privoščite si zasluženo sprostitev ter se oglasite v našem salonu tajskih masaž na Jurkovi cesti 1!