16. julij 2015

Masaža – Salon masaže Onzonthai Ljubljana izvaja različne masaže telesa in obraza

Vsaka masaža, ki jo izvajamo v Onzonthai Ljubljana, predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja. Še zlasti tradicionalna tajska masaža v salonu Onzonthai Ljubljana, ki s pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživi delovanje celega telesa, vzpostavi ravnovesje med fizičnim in duhovnim svetom, predvsem pa sprosti utrujene mišice in spodbudi speče. Sprostitev energetskih blokad blagodejno vpliva na raven nakopičenega stresa in tesnobe, odpravo bolečin in sprostitev mišic, posledično pa viša splošno energetsko stanje in pozitivno samopodobo. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti. Tajska masaža pa ni edina sproščujoča masaža v Onzonthai Ljubljana.

 

Masaža za nosečnice blagodejno vpliva tudi na otroka – masaža za dva

V času nosečnosti je bodoča mamica pod povečanim stresom, zaradi dodatne teže, naprezanja mišic in zmehčanih ligamentov pa trpi tudi zaradi bolečin in napetosti v hrbtu. Zato pride prenatalna masaža za nosečnice Onzonthai Ljubljana še kako prav. Masaža vratu, ramen in hrbta bo olajšala stres, odpravila bolečine v hrbtenici ter otekline v rokah in nogah. Zelo priporočljiva masaža za nosečnice je tudi masaža za noge, ker sprošča in izboljšuje cirkulacijo, blaži otekline in zmanjšuje težave z venskim pretokom.

Masaža za nosečnice je lahko eden od načinov, da bodoča mamica bolje začuti svoje telo, se poveže z otrokom in se veseli vseh sprememb, ki jih prinaša to obdobje. Masaža za nosečnice blagodejno vpliva tudi na novo bitje v materinem telesu.

 

Masaža LjubljanaSproščujoča masaža za dva tudi v Onzonthai Ljubljana

Za vse, ki ste si zaželeli razvajanja v dvoje, pa vas v našem salonu čaka masaža za dva.

Masaža za dva se izvaja istočasno v istem prostoru na dveh masažnih mizah. Zato le pripeljite svojega partnerja, sestro, najboljšo prijateljico ali mamo, se prepustite in preprosto uživajte. Za spremembo, uživanje in razvajanje v dvoje je masaža za dva odlična izbira.

 

Čokoladna masaža – čokoladno razvajanje telesa in obraza

Naša koža proizvaja vedno nove celice, te pa po določenem času odmrejo. Po tridesetem letu starosti se naravno obnavljanje kože sicer upočasni in rezultat je mnogokrat luskasta koža, ki je pusta in utrujena. Čokoladna masaža bo vašo kožo dobro očistila, odstranila odmrle celice ter podprla njeno sposobnost obnavljanja in vzpostavila naravno ravnovesje. Čokolada kožo nahrani z olji in kakavovimi maščobami, ki vsebujejo encime, aminokisline, minerale in antioksidante, predvsem pa sprošča hormone zadovoljstva. Čokoladna masaža poskrbi za izboljšanje razpoloženja, zmanjšanje stresa in utrujenosti.

Zakaj torej ne bi masaža postala del vašega vsakdana? Vabljeni k obisku salona tajske masaže Onzonthai Ljubljana