06. julij 2015

Sladice brez glutena zlahka naredite s Peki izdelki brez glutena

Torte brez glutenaSladice brez glutena boste sedaj res zlahka ustvarili z našimi brezglutenskimi mešanicami za biskvite, modelirnimi masami ter mešanicami za kreme in sladkorne čipke. Torta ali maffini brez glutena danes nista več težko izvedljiva projekta, saj se izdelki brez glutena prodajajo praktično že vsepovsod, med drugimi široko ponudbo brezglutenskih sestavin najdete v našem podjetju Peki. Smo specializirana internetna trgovina s pripomočki in potrošnim materialom za pekarne in slaščičarne, ugodno pa pri  nas lahko nakupujejo tudi posamezniki.

 

Torta brez glutena odličnega videza in okusa

Muffini brez glutenaČe vaš bližnji ne sme uživati glutena, vi pa bi ga srčno radi presenetili z maffini brez glutena ali drugim brezglutenskim pecivom, si oglejte našo spletno stran, ki vam bo pri tem v pomoč. Posameznik, ki ne sme uživati glutena, je prav hitro lahko prikrajšan za peciva in sladke pregrehe, zaradi česar mu bo vaša pozornost zagotovo segla globoko v srce. Sladice brez glutena različnih oblik, okusov in velikosti boste zlahka ustvarili z našimi brezglutenskimi mešanicami za biskvite, če mešanico želite ustvariti sami pa vam je na voljo moka brez glutena za sladice brez glutena po vaši izbiri. Torta brez glutena bo najhitreje narejena s pomočjo brezglutenskih mešanic za biskvite različnih okusov, sladkornih in modelirnih mas brez glutena ter brezglutenskih mešanic za čokoladno, vanilijevo, jagodno, skutno, panna cotta, kakavovo ali druge kreme. Prav tako bodo maffini brez glutena najenostavneje narejeni kar z uporabo priročne mešanice za maffine.

 

Maffini brez glutena – hitro in enostavno

Sladice brez glutena so v resnici enostavne, hranljive in okusne, le preizkusiti jih morate. Pripravljene so hitro in preprosto, priprave pa se zares hitro navadite. Sestavine za sladice brez glutena imamo na naši spletni strani običajno po ugodni ceni, pogosto tudi akcijsko znižane. Zato si pred pripravo torte brez glutena oglejte našo spletno stran, poiščite recept, in voila – torta brez glutena bo narejena. Poleg sestavin za sladice brez glutena, s pomočjo katerih lahko nastanejo tudi maffini brez glutena, vam nudimo tudi opremo za pekarne in slaščičarne. Med njimi so konvekcijske peči, dozatorji vode, mešalniki, stroji za mletje kruha in pakiranje, pekači, vozički, noži ter ostala oprema za pekarne. Slaščičarne pa bodo z našo pomočjo opremljene tudi s slaščičarskim orodjem, silikonskimi, plastičnimi in kovinskimi modeli za torte in pecivo ter ostalimi pripomočki za oblikovanje. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.