05. junij 2015

Teniška oprema – torba, loparji, žogice za tenis po ugodni ceni

Teniška oprema v podjetju Pro tenis je izjemno ugodna, nudimo pa vam tudi servisne storitve loparjev v naši trgovini S Šport. Slednja upravlja tudi s spletno trgovino Protenis.si in se, tako kot naše podjetje, nahaja v športnem centru Millenium na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani. Del naše široke ponudbe opreme za tenis so loparji za tenis ter žogice za tenis, pri nas pa se boste z veseljem oglasili tudi, če vam razen vse opreme manjka samo še torba za tenis, v katero boste opremo lahko pospravili.

 

Loparji in žogice za tenis

Teniška oprema našega podjetja je kvalitetna, namenjena vsem generacijam in prilagojena različnim starostim igralcev. Loparji za tenis Wilson Roger Federer 26'' Junior so loparji, ki omogočajo veliko moči in kontrole nad udarcem in so idealni za mlade igralce, starosti 11 let ali več. Lopar Babolat Aeropro drive French open je denimo primeren za široko populacijo tenis igralk in igralcev, od naprednih začetnikov pa do profesionalnih igralcev tenisa – tudi za agresivne topspin igralce. Tenis lopar Wilson Blade 98 pa je odlična možnost za vmesne in napredne igralce, ki si želijo moči in več nadzora nad loparjem.

 

Lopar in oprema za tenis

 

Žogice za tenis tudi v akciji po izredno ugodnih cenah

Široka ponudba teniške opreme je v naši spletni trgovini vedno v akciji. Tako so loparji za tenis trenutno znižani vse do dvajset odstotkov, žogice za tenis pa celo za dvaintrideset odstotkov. Torba za tenis Wilson Match Junior pink 3 pack v črni ali roza barvi za vašega otroka je denimo trenutno znižana za kar triintrideset odstotkov preko naše spletne trgovine. Teniška oprema pri Pro tenisu se res splača.

 

Torba za tenis s prostorom za loparje in prezračevanjem

Kot vsa naša teniška oprema ima tudi torba za tenis odlične funkcionalne lastnosti, ki bodo prav prišle vsakemu pravemu igralcu tenisa. Poleg predala za šest do osem loparjev in prostora s prezračevanjem za umazana oblačila ima tudi izotermično podlogo za zaščito opreme pred ekstremnimi temperaturami ter stranski žep za dodatno opremo z organizacijskimi značilnostmi. Dodatna prednost te teniške opreme je tudi, da je enostavna za prenašanje, saj se jo lahko nadene na hrbet kot nahrbtnik.