24. marec 2015

Tenis trgovina, kjer najdete vso potrebno opremo – od loparjev pa do superg in torb

Tenis trgovina Protenis je pravi naslov tako za izkušene, kot tudi rekreativne tenisače. Z veseljem pomagamo tudi popolnim začetnikom, katerim sta tenis in tenis oprema še tuja. V spletni trgovini lahko pobrskate med tenis loparji različnih blagovnih znamk, ter raznimi dodatki. Tudi primerna torba za tenis in superge za tenis se najdejo na naših spletnih policah.

 

Tenis loparjiTenis loparji, pa udobna torba za tenis in superge za tenis ne manjkajo

Ponosni smo na našo izbiro tenis loparjev. Za brskanje med široko ponudbo v spletni trgovini, lahko pri iskanju določite vse od velikosti ročaja pa do njegove teže. Seveda je pomembna tudi dobra torba za tenis loparje. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, znamkami in barvami. Nismo pa pozabili na tenisačice, katerim torba za tenis včasih služi kot modni dodatek, ravno tako kot superge za tenis. Le-te dobavljamo v širokem naboru velikosti, barv in blagovnih znamk. Dobre superge za tenis niso nič manj pomembne za dobro igro tenisa, kot so pomembni dobri tenis loparji.


Tenis trgovina Protenis je več kot le spletna trgovina

Naši tenis strokovnjaki niso dosegljivi le preko spleta. Športni center Millenium na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani je sedež našega podjetja, kjer se lahko pred nakupom pobližje spoznate s tenis loparji, ki so vam na voljo tudi za testiranje, skupaj s svetovanjem naših tenis strokovnjakov. Možen je tudi najem loparjev, tako da lahko sami preizkusite kakšne kakovosti so tenis loparji, katere lahko kupite v naši spletni prodajalni.

 

Kvaliteta na prvem mestu

Veliko stavimo na kvalitetno tenis opremo in dobro pripravljenost. Da bi vam lahko ponudili najboljše, nove tenis loparje na tržišču tudi sami testiramo, ugotovitve objavimo na naši spletni strani med novičkami. Lanski zmagovalec našega testa je tako bil tenis lopar prince Tour 100T ESP, kot vedno pa je med najboljšimi sigurno kakšen tenis lopar Wilson. Tenis lopar prince ali tenis lopar Wilson, ter superge za tenis in torba za tenis pa niso dovolj za dobro igro tenisa. Zato vam podajamo nasvete, tako za izbiro primerne opreme, kot tudi za telesno ter psihično pripravo. Nasvete lahko dobite v naši spletni svetovalnici, ali pa nas obiščete na Šmartinski 152. Na taistem naslovu sprejemamo tudi vaše tenis loparje, kateri so potrebni servisa. Strune napenjamo že 11 let, rekreativcem in tekmovalcem, z veseljem servisiramo tudi vaš tenis lopar, da boste še lažje ugnali tekmece na tenis igriščih.